Tragedie i rallyverdenen: Irsk kører mister livet efter uheld i testkørsel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Tragedie i rallyverdenen: Irsk kører mister livet efter uheld i testkørsel
Tragedie i rallyverdenen: Irsk kører mister livet på de kroatiske landeveje
Tragedie i rallyverdenen: Irsk kører mister livet på de kroatiske landeveje
Profimedia
Torsdag mistede 33-årige Craig Breen livet. Den irske rallykører var i en testkørsel på de kroatiske landeveje, der i næste uge lægger asfalt til årets kroatiske rally, involveret i et uheld, der kostede ham livet.

Rallysporten er torsdag blevet ramt af en tragedie, da den 33-årige irske kører Craig Breen under en træningskørsel i Kroatien mistede livet. Det bekræfter den sydkoreanske bilgigant Hyundai, som Breen repræsenterede, i en pressemeddelelse.

Ulykken skete i forbindelse med en testkørsel på landevejene mellem Samobor og Kumrovec i det nordlige Kroatien, hvor der fra torsdag 20. april og tre dage skal tilbagelægges lidt over 300 kilometer på asfalt i det fjerde event af årets World Rally Championship.

Siden 2009 havde 33-årige Craig Breen været en del af World Rally Championship med 2013 som eneste undtagelse, og i løbet af karrieren opnåede Breen ni podieplaceringer, senest i årets svenske rally, hvor Breen i februar tog en andenplads i Umeå.

Pressemeddelelsen fortæller ikke yderligere detaljer om det fatale uheld, men det understreges at Breens 31-årige co-driver, landsmand James Fulton, ikke er kommet til skade i uheldet, der indtraf torsdag kort efter middag.

World Rally Championship har for nuværende udsendt en kort pressemeddelelse, hvori organisationen udtrykker sin dybeste medfølelse til Breens familie, venner og kollegaer.

Det er langt fra første gang, at rallykørere mister livet i World Rally Championship, og det er således det 20. dødsfald i turneringens historie, men det første siden 2006, hvor tyske Jörg Bastuck mistede livet i det catalanske rally.