Red Bull-chef: Den her sæson kan vi ikke overgå

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Red Bull-chef: Den her sæson kan vi ikke overgå
Red Bull-chef: Den her sæson kan vi ikke overgå
Red Bull-chef: Den her sæson kan vi ikke overgå
Profimedia
Da Max Verstappen søndag krydsede målstregen som den første ved Formel 1-grandprixet i Japan, sikrede han samtidig Red Bulls sejr i konstruktørernes verdensmesterskab.

De to Red Bull-kørere, der også ligger nummer et og to i VM-stillingen, har kørt så mange point ind til holdet, at selv om der resterer seks grandprixer af sæsonen, kan ingen andre hold nå op på siden af Red Bull.

Samtidig har den dobbelte forsvarende verdensmester Verstappen været så suveræn, at han kan sikre sig sin tredje VM-titel på stribe allerede i næste løb.

Kun ved det forrige grandprix i Singapore stod der ikke en Red Bull-kører øverst på podiet. Her tog Ferraris Carlos Sainz sejren.

Ellers har Verstappen taget hele 13 sejre, mens teamkammerat Sergio Perez har taget to.

"Det er et gyldent øjeblik. Jeg tror, det er umuligt for holdet nogensinde at gøre det bedre, end vi gør (i år, red.)", siger Red Bull-teamchef Christian Horner ifølge nyhedsbureauet AFP.

"Vi rider på en bølge og vil selvfølgelig prøve at ride på den, så længe det er muligt. Men Formel 1 er en forretning, hvor tingene går stærkt. Man kan se, hvor hurtigt hold bevæger sig op og ned."

Det er andet år i træk, Red Bull vinder konstruktørmesterskabet. Sidste år sejrede andre holds kørere dog i 5 af de 22 grandprixer. Det ser ud til, at Red Bull kan blive endnu mere dominerende i år.

Verstappen vandt 15 af de 22 grandprixer sidste år. Det er også en rekord, han bestemt har mulighed for at slå. Det kræver sejre i mindst halvdelen af de seks tilbageværende grandprixer i år.

Næste grandprix køres i Qatar 8. oktober. Sæsonen slutter i Abu Dhabi 26. november.