Magnussen: Kvalifikationen bliver afgørende i Monaco

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Magnussen: Kvalifikationen bliver afgørende i Monaco
Magnussen satser ikke på overhalinger i Monaco.
Magnussen satser ikke på overhalinger i Monaco.
Profimedia
Efter at det i den forgangne weekend af vejrmæssige årsager blev nødvendigt at aflyse Formel 1-grandprixet i Italien, skal feltet i den kommende weekend give den gas på den traditionsrige og prestigefyldte bane i Monaco.

Det er noget, den danske Haas-kører, Kevin Magnussen, ser frem til.

"Monaco er en særlig begivenhed for mig, en af sæsonens mest specielle," indleder Kevin Magnussen i en pressemeddelelse fra Haas.

"Monaco er det bedste sted at køre en Formel 1-bil. Selvfølgelig er det meget smalt, og det er et lille spor, men banen er hurtig, så man virkelig mærker farten."

Den smalle bane gør den forudgående kvalifikationen endnu mere vigtig.

"Du baserer dit setup fuldt ud på kvalifikationen i Monaco. Du forsøger at få alt sat rigtigt op til den ene omgang, fordi overhalinger i løbet næsten er umulige. Din weekend bliver enten eller allerede i kvalifikationen, så det handler i virkeligheden om at præstere på én omgang, og jeg tror, at det også er det, der gør Monaco unik,"lyder det fra Magnussen.

Magnussen udgik sidste år i grandprixet i Monaco, og det samme skete for danskeren i 2016 som Renault-kører.

Danskeren debuterede i Monaco for McLaren i 2014, hvor han klemte sig ind i pointene med en tiendeplads. Samme placering - som også er den hidtil bedste - fik han i 2017 i sin første Haas-sæson.