Kevin Magnussens holdkammerat henter point til Haas efter stort sats

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Kevin Magnussens holdkammerat henter point til Haas efter stort sats
Nico Hülkenberg henter point til Haas efter stort sats - Magnussen nr. 14
Nico Hülkenberg henter point til Haas efter stort sats - Magnussen nr. 14
Profimedia
Kevin Magnussen holdkammerat, Nico Hülkenberg, sørgede lørdag for Formel 1-point til Haas. I et hæsblæsende sprintløb i østrigske Spielberg satsede Haas stort med et pitstop, da den våde bane tørrede op. Tyskeren endte på sjettepladsen, og faktisk kunne det sagtens være endt endnu bedre.

Max Verstappen (Red Bull) vandt overbevisende, mens Sergio Perez (Red Bull) og Carlos Sainz (Ferrari) tog sig af de øvrige podieplaceringer. Kevin Magnussen sluttede som nummer 14.

Der var drama allerede i de første sving, hvor Sergio Perez udfordrede sin holdkammerat, Max Verstappen, og de to bandede og svovlede over hinanden i radioen.

Max Verstappen trak sig sejrrigt ud af duellen på den våde bane og begyndte omgående at udbygge det forspring, som betød, at han vandt stensikkert og udbyggede sit forspring i den samlede stilling.

Nico Hülkenberg udnyttede Red Bull-holdkammeraternes infight, og pludselig var han placeret som nummer to. Han kæmpede for sin andenplads, men dumpede på omgang 12 og 13 ned som nummer tre og fire.

https://twitter.com/wtf1official/status/1675091884870385666

På det tidspunkt var asfalten ved at blive tør, og Haas satsede. Nico Hülkenberg kørte i pit og skiftede regnvejrsdækkene ud til hurtigere tørvejrsdæk.

Han dumpede godt nok langt ned i feltet, fordi han kørte i pit, men lynhurtigt kørte han sig frem igen og sluttede som nummer seks.

Havde han haft et par omgange mere, er det ikke utænkeligt, at han havde hentet endnu flere point end de tre, det blev til.

Kevin Magnussen dumpede fra sin startplads som nummer ti hurtigt et par pladser tilbage, og lørdagens sprintløb blev aldrig nogen stor oplevelse for danskeren.