Mads Pedersen blev belønnet for satsning kort før mål

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Mads Pedersen blev belønnet for satsning kort før mål
Mads Pedersen blev belønnet for satsning kort før mål
Mads Pedersen blev belønnet for satsning kort før mål
Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Med et uimodståeligt angreb på den sidste kilometer hentede Mads Pedersen søndag en imponerende sejr i det tyske endagsløb Bemer Cyclassics i Hamburg.

Trek-stjernen, der så sent som lørdag vandt PostNord Danmark Rundt med en suveræn enkeltstart, hentede en frontgruppe med tre ryttere og blev belønnet for sit mod.

"Den anden løsning var at spurte efter fjerdepladsen, og jeg ved ikke, om jeg ville have været den hurtigste sprinter," siger han i en pressemeddelelse fra holdet.

"Jeg satsede og håbede på det bedste, og heldigvis var det nok. Hele feltet kom virkelig tæt på til sidst,"siger han.

Pedersen jublede, mens han krydsede stregen, men stort set i samme øjeblik blev han overhalet af Bora-rytteren Danny van Poppel, som lige nøjagtig ikke nåede at hente danskeren.

"Til sidst kom Danny van Poppel virkelig hurtigt, og fem meter efter målstregen var han allerede to cykellængder foran mig. Jeg var 99 procent sikker på, at jeg havde vundet, så jeg fejrede det som en sejr, forklarer danskeren"

Og det havde han ret i. Mens hollandske van Poppel tog andenpladsen, sluttede Ineos-italieneren Elia Viviani som treer i World Tour-løbet.

Mads Pedersen har haft et travlt program på det seneste med Tour de France, VM, Danmark Rundt og Bemer Cyclassics.

Det begynder at sætte sine spor.

"Jeg kunne godt mærke i benene, at det har været en lang sæson. Det har været hårdt, og jeg kan mærke det. Heldigvis er der stadig lidt benzin i tanken, og nu kører vi i Tyskland og tager den derfra, siger Mads Pedersen.

Den tidligere verdensmester henviser til næste uges Deutschland Tour, som køres fra onsdag til søndag. Her ventes Pedersen at være på startlisten.