Kinesisk par bomber dansk doublehåb ud af All England efter to overlegne sæt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Kinesisk par bomber dansk doublehåb ud af All England efter to overlegne sæt
Torsdag sluttede det for Kim Astrup og Anders Skaarup ved All England
Torsdag sluttede det for Kim Astrup og Anders Skaarup ved All England
Profimedia
Den danske herredouble Kim Astrup og Anders Skaarup kunne ikke stille meget op mod de dygtige kinesere torsdag.

Selv om Kim Astrup og Anders Skaarup som verdens nummer 7 ligger 14 pladser højere end kineserne He Ji Ting og Zhou Hao Dong, var danskerne ikke favoritter i torsdagens opgør ved All England.

Kineserne er et stærkt par, som først blev sat sammen sidste år, men allerede har vist lovende takter. Det gjorde de også torsdag, da de efter en stærk præstation sendte danskerne ud med cifrene 21-15, 21-10.

Astrup og Skaarup fandt aldrig modtræk til kineserne, der var dygtige til at få placeret Zhou Hao Dong bagved med dit hårde smash.

Her lagde han et voldsomt pres på danskerne, mens intelligente He Ji Ting dikterede duellerne fra nettet.

De to kinesere åbnede en lille føring frem mod opholdet midtvejs i første sæt, og selv om danskerne kom tæt på ved 14-16, blev første sæt kinesisk med 21-15.

Det øgede selvtilliden hos det kinesiske par, som i andet sæt var aldeles overlegent.

De buldrede frem til 11-3 midtvejs, og den danske ild var slukket. Zhou Hao Dong bombede de to danskeres defensiv i smadder, og efter 40 minutter var det slut med danske herredoubler i årets All England.

Tidligere på dagen måtte Danmarks anden tilbageværende repræsentant i herredouble lade livet i Birmingham.

Jeppe Bay og Lasse Mølhede kunne ikke følge op på den flotte indsats onsdag. I anden runde satte indoneserne Daniel Marthin og Leo Rolly Carnando en stopper for den danske duo, der tabte i to sæt.

Hvis Maiken Fruergaard og Sara Thygesen også taber senere torsdag, er Anders Antonsen eneste tilbageværende dansker i kvartfinalerne.