Golden Knights tæt på Stanley Cup-finalen efter sikker sejr over Dallas Stars

Jonathan Marchessault fra Vegas Golden Knights bliver lykønsket af sine holdkammerater efter at have scoret et mål
AFP
Vegas Golden Knights slog tirsdag Dallas Stars med 4-0 og er nu kun én sejr fra Stanley Cup-finalen i ishockey.

Højrefløjen Jonathan Marchessault indledte en byge af tidlige scoringer, der gjorde, at Knights kom foran fire mål midtvejs i anden periode.

Det viste sig at være nok til at sikre sejren mod et Dallas-mandskab, hvis fans udfoldede deres frustrationer i anden periode og tvang kampen til at blive stoppet, da der blev kastet genstande på isen i American Airlines Center.

Marchessaults tidlige mål blev efterfulgt af mål fra venstrefløjene Ivan Barbashev og William Carrier, som bragte Knights foran 3-0 i første periode, inden backen Alex Pietrangelo gjorde det til 4-0 i anden periode.

Det tidlige angreb førte til, at Dallas' målmand Jake Oettinger blev skiftet ud inden slutningen af første periode. Han blev erstattet af Scott Wedgewood, der leverede ti redninger.

I en elendig aften for Dallas blev kaptajn Jamie Benn også tidligt udvist efter at have fået en stor straf for et brutalt cross-check på Vegas-kaptajn Mark Stone.

Sejren betyder, at Knights nu er på tærsklen til at vende tilbage til Stanley Cup-finalen.