Odense og Ikast sprængfyldt med selvtillid før svære udebane-opgaver i Champions League

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Odense og Ikast sprængfyldt med selvtillid før svære udebane-opgaver i Champions League
Odense og Ikast på svære udebane-opgaver i Champions League
Odense og Ikast på svære udebane-opgaver i Champions League
Profimedia
Odense Håndbold og Ikast Håndbold står over for svære modstandere, når de i skal forsøge at udbygge deres positive start i Champions League.

Odense har generelt fået en meget positiv start på sæsonen, hvor man bl.a satte Jesper Jensen's Team Esbjerg til vægs i Super Cuppen. Odense tabte dog på udebane mod CSM Bucuresti i deres første Champions League opgør på udebane, men selvtilliden i den fynske lejr er bestemt intakt før mødet med franske Brest.

Værterne er kommet planmæssigt i gang både med EHF Champions League, hvor de har slået Sävehof og tabt knebent til Györ i en kamp hvor de sagtens kunne have fået minimum ét point. I den franske liga har de gjort rent bord, med tre sejre i ligeså mange kampe, så Odense skal op i mod et hold med masser af tro i bagagen søndag eftermiddag.

Helena Elver ser også kampen som et nøgleopgør, og mener det er et hold man bør slå, hvis man vil være med helt fremme.

“Det er meget vigtigt med en sejr over Brest. Alle point- og mål er vigtige i Champions League, og hvis vi vil ende i den gode ende af tabellen, så er Brest et hold, vi skal slå. Jeg tror på, at vi kan vinde alle kampe, når vi præsterer på højeste niveau. Vi mødte Brest i opstarten og fik en stor sejr, men det bliver et helt andet hold, vi møder nu."

Ikast har fået en forrygende start på Champions League md sejr i de første kampe mod sidste års mestre Vipers Kristiansand og Metz. Nu venter så rumænske Rapid Bucuresti, som befinder sig lidt i et trænermæssigt kaos efter at det danske træner-team Kim Rasmussen og Bo Rudgaard opsagde kontrakten med rumænerne med øjeblikkelig virkning for ti dage siden.

Alligevel kan man se frem til en svær opgave i den rumænske hovedstad. Troede man, at Metz hjemmebane var en hård nød at knække, så kommer spillerne til at opleve stort set det samme pres fra tilskuerrækkerne på weekendens udebane. For også denne udebane er godt berygtet for et passioneret hjemmepublikum.

”Rapid har et ekstra gear på hjemmebane og det bliver en faktor, at vi skal ned og spille på en rigtig vild udebane og at vi samtidig formår at spille stabilt. Vi kan jo benchmarke lidt op mod Metz-kampen, hvor vi også var i en god kulisse og formåede at holde vores niveau. Jeg tror egentlig, det handler om, at vi ikke kommer i vores følelsers vold og ikke lader os påvirke for meget af omgivelser, dommerkendelser eller modgang, men får afviklet kampen ud fra vores gameplan", siger træner Kasper Christensen.