Aalborgs stjerner viste storspil og blæste forbi sagesløse makedonere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Aalborgs stjerner viste storspil og blæste forbi sagesløse makedonere
Aalborg Håndbolds Mikkel Hansen i Champions League herrehåndboldkampen mellem Aalborg Håndbold og HC Eurofarm Pelister
Aalborg Håndbolds Mikkel Hansen i Champions League herrehåndboldkampen mellem Aalborg Håndbold og HC Eurofarm Pelister
Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Der skal meget til at slå eller bare true håndboldstjernerne fra Aalborg.

Det erfarede Eurofarm Pelister på egen krop, da makedonerne på udebane blev udspillet af de danske vicemestre og tabte 23-38 i Champions League.

Landsholdsspillerne Mikkel Hansen og Niklas Landin leverede blandt andre storspil, som Pelister ikke var i nærheden af at kunne matche.

Allerede ved pausen stod det 18-10, før det endte med de overlegne sejrscifre. Aalborg har nu fire point for to kampe og har ligesom GOG åbnet gruppespillet med maksimumpoint.

De danske hold er placeret i hver sin gruppe.

Var nordjyderne troppet op i Sparekassen Danmark Arena for at få spænding, kunne de sagtens være gået allerede midtvejs i første halvleg.

Her stod kampen 8-8, før Aalborg for alvor stemplede ind og trak fra. Så gik det til gengæld også stærkt.

Syv minutter senere blev det 14-9, efter at Lukas Nilsson først kastede sig heroisk efter bolden i den ene ende af banen og dernæst øgede føringen i den anden.

Skytterne fra Nordmakedonien havde det svært mod Aalborg-målmand Niklas Landin, som tilmed viste sine gode evner som afslutter ved at levere første halvlegs to sidste scoringer på tomt mål.

Anden halvleg handlede udelukkende om at stoppe blødningen for Eurofarm Pelister og holdets to danskere, Andreas Nielsen og Kasper Kisum, men heller ikke det lykkedes.

Klasseforskellen var fortsat tydelig, og Aleks Vlah bragede det ene mål i nettet efter det andet.

Syv danske fuldtræffere på stribe var årsag til, at føringen voksede til 29-14, og der var rigeligt med plads til at give de største profiler et tiltrængt hvil.

Dramatisk kan man ikke kalde anden halvleg, men de lidt over 5000 tilskuere fulgte opgøret til dørs og sørgede for, at Aalborg fortsatte den gode start på sæsonen.

Hverken i den danske liga eller Champions League har Aalborg endnu smidt point.

/ritzau