"Ulvene" tilbage på vindersporet: FCM´s nye træner Thomas Thomasberg fik debut-sejr i Odense

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
"Ulvene" tilbage på vindersporet: FCM´s nye træner Thomas Thomasberg fik debut-sejr i Odense
Smilet er for en stund tilbage hos FC Midtjylland
Smilet er for en stund tilbage hos FC Midtjylland
Claus Fisker/Scanpix
Thomas Thomasberg fik en sejr i sin debut som ny træner for FC Midtjylland, da "Ulvene" sejrede 3-1 i deres første kamp i nedrykningsspillet mod OB i Odense.

Den tidligere Randers FC-træner havde ændret formation til 4-4-2 med en diamant, og det så ud til at passe holdet godt.

FCM-spillerne var i hvert fald langt mere pågående i forhold til at komme frem til chancer, end hvad man generelt så under Albert Capellas, der blev fyret efter flere skuffende resultater og præstationer.

Modsat havde OB det svært gennem det meste af kampen, og sejren til FCM var derfor helt på sin plads. Resultatet betyder, at FCM nu topper nedrykningsspillet med to point ned til Silkeborg, der spiller søndag.

OB - FC Midtjylland
Opta by Stats Perform

OB har tre point op til midtjyderne på syvendepladsen, der giver en playoff-kamp om en europæisk plads i næste sæson. FCM startede kampen med et aggressivt pres, og det resulterede i flere hjørnespark, som holdet var skarpe til at eksekvere på.

Efter knap 10 minutter scorede den 20-årige Frederik Heiselberg, efter at angriberen kunne sætte indersiden på en løs bold i feltet. Derefter headede forsvarsspilleren Juninho bolden ind til 2-0 efter endnu et hjørnespark fire minutter senere.

Det var efterfølgende FCM, der trykkede på, men efter en halv time reducerede OB-kantspilleren Emmanuel Sabbi på et afrettet skud udefra. Trods spænding i kampen var det stadig gæsterne, der kom frem til de fleste og største muligheder efter pausen.

Mod slutningen af kampen blev det en mere åben affære, men i overtiden fik den indskiftede offensivspiller Edward Chilufya lukket kampen til 3-1 efter en omstillingschance.