FC Midtjylland-brasilianer ramt af alvorlig skade og må sidde ude i et år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
FC Midtjylland-brasilianer ramt af alvorlig skade og må sidde ude i et år
Marrony måtte bæres fra banen i slutminutterne mod OB.
Marrony måtte bæres fra banen i slutminutterne mod OB.
Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Den brasilianske FC Midtjylland-angriber Marrony kigger ind i både en operation og en lang genoptræningsperiode, da han har pådraget sig en slem skade i sit ene knæ.

Det har bestemt ikke været en dans på roser i Herning for den 24-årige angriber Marrony, der blev hentet dyrt ind tilbage i 2021. Forventningerne var store, men brasilianere kunne ikke indfri dem i første omgang. I de seneste to sæsoner var han derfor blevet udlejet til Fluminense i hjemlandet.

Brasilianeren vendte dog tilbage 'Heden' før sæsonstarten for at kæmpe sig til en plads på holdet. Indtil videre var det blevet til få indhop i Superligaen, men nu kommer der til at gå lang tid før Marrony skal spille fodbold igen.

I de sidste minutter af weekendens opgør mod OB gik netop indskiftede Marrony nemlig i græsset i store smerter. De efterfølgende undersøgelser har vist, at den 24-årige brasilianske angriber har pådraget sig en alvorlig knæskade, der kræver en operation og ventes at holde ham ude i cirka et år.

Selvom brasilianeren ikke har spillet den største rolle på holdet, så begræder sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, situationen.

"Det er et meget hårdt slag for Marrony og en stor bet for os. Han har arbejdet hårdt for at vinde sin plads på holdet både på og uden for banen, så det gør ondt, og vi føler med ham," fortæller sportschef Svend Graversen til klubbens egen hjemmeside..

'Ulvene' fra Midtjylland har ikke fået den bedste start på sæsonen, og i weekenden skal de på besøg hos de forsvarende mestre fra FC København.