Vlahovic og Chiesa sender Juventus til sejr over Lazio

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Vlahovic og Chiesa sender Juventus til sejr over Lazio
Dusan Vlahovic scorede to gange for Juve
Dusan Vlahovic scorede to gange for Juve
AFP
Dusan Vlahovic førte Juventus til en 3-1-sejr over Lazio i Serie A og sikrede, at de stadig ikke har tabt en hjemmekamp mod romerne siden oktober 2017. Gustav Isaksen varmede bænken for gæsterne hele kampen.

Tribunerne på Allianz Stadium var fyldt med energi i kampens begyndelse, og det blev gengældt af et Juventus-hold, der straks gik til angreb.

Deres tilgang blev belønnet efter blot 10 minutter, da Weston McKennie strakte sig for at holde bolden i spil og fortsatte et angreb, der kulminerede med, at Vlahovic tog Manuel Locatellis indlæg til sig og scorede sit tredje sæsonmål med en klinisk førstegangsafslutning.

Chiesa og Vlahovic fejrer
AFP

La Vecchia Signora viste ingen tegn på at sætte tempoet ned, da Filip Kostics forsøg fra kanten af feltet blev vippet over af Ivan Provedel.

Lazio så stadig ud til at få fodfæste og truede med at udligne, da Daichi Kamada skød på overliggeren, men Federico Chiesa sendte et førstegangsforsøg forbi Provedel og nåede dermed op på tre mål i denne sæson sammen med Vlahovic - hvilket allerede overgår hans antal i hver af de to sidste sæsoner.

Mens Biancocelesti fortsatte, kom Fabio Miretti tættest på endnu en scoring før pausen, da hans forsøg gik lige forbi mål.

Maurizio Sarri svarede igen med en dobbelt udskiftning i pausen, men det hjalp ikke meget, da Provedel to gange blev tvunget til imponerende redninger for at afværge et hovedstød fra Adrien Rabiot få minutter efter genstarten.

Luis Alberto gav dog gæsterne fornyet håb kort efter timen, da han udnyttede sløset Juventus-spil og sendte et vidunderligt skud af sted uden for Wojciech Szczesnysrækkevidde.

Vigtig kampstatistik
Flashscore

Vlahovic slukkede dog det håb blot tre minutter senere, da han kontrollerede Mckennies lange bold med en genial berøring, snittede Nicolo Casale og sparkede bolden i det nederste hjørne.

På trods af Timothy Weahssene fejl fra tæt hold, så Juventus aldrig ud til at blive indhentet, da Massimiliano Allegris hold fortsatte deres ubesejrede start med at toppe Serie A-tabellen - selv om det kun var for et par timer.

De påførte også Lazio deres tredje nederlag i denne sæson, og Sarris hold kunne ikke gentage tricket med at slå hans tidligere arbejdsgivere efter at have vundet over Napoli i sidste runde.

Flashscore Man of the Match: Dusan Vlahovic (Juventus)

Se alle kampstatistikkerne her.