Leonardo Bonucci sagsøger sin tidligere klub Juventus og kræver erstatning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Leonardo Bonucci sagsøger sin tidligere klub Juventus og kræver erstatning
Leonardo Bonucci er for nylig skiftet til Bundesliga-klubben Union Berlin.
Leonardo Bonucci er for nylig skiftet til Bundesliga-klubben Union Berlin.
AFP
For et par uger siden skiftede Leonardo Bonucci overraskende fra Juventus til Bundesliga-klubben Union Berlin. Den tidligere anfører for Den Gamle Dame, har dog endnu ikke lukket kapitlet om Torino og har nu meddelt, at han vil sagsøge sin tidligere klub. Årsagen, siger han, er den skade på hans image, som han har lidt som følge af klubbens opførsel.

Hans sagsanlæg handler ikke primært om penge. Leonardo Bonucci vil donere det beløb, som Juventus skal overføre til hans konto som kompensation, til Neuroland - en forening, der støtter familierne til børn, der bliver behandlet på den pædiatriske neurokirurgiske afdeling på børnehospitalet Regina Margherita i Torino.

Som Gianluca Di Marzio rapporterer, vil den tidligere Bianconeri-kaptajn sagsøge Den Gamle Dame for erstatning, fordi Bonucci angiveligt ikke fik tilstrækkelige trænings- og forberedelsesforhold og led professionel og imagemæssig skade som følge heraf, lyder det fra søgsmålet.

Bonucci ser ingen "personlig krig"

Rapporten siger:"Fra Bonuccis synspunkt repræsenterer denne beslutning ikke en personlig krig, men en legitim fremgangsmåde, som spilleren ønsker at videregive til andre fodboldspillere, der har været, og er i, lignende situationer som hans, men ikke har haft mulighed for at reagere.

For spilleren var de situationer, han stod over for efter sin degradering i Juventus, "unormale" for en professionel, såsom det faktum, at han skulle deltage i aftentræning på forskellige tidspunkter fra sine holdkammerater uden nogensinde at møde den tekniske stab".

"Men også det faktum, at han ikke havde adgang til fitnesscentret, swimmingpoolen og restauranten, i hvert fald ikke uden ledsagelse. Klubbens beslutning om ikke at inkludere spilleren de officielle truplister, har fået spilleren til at føle, at han bevidst blev ladt alene, gennem en strategi, som han betragter som forsætlig".