Dimarco-mål forlænger Inters perfekte Serie A-start mod Empoli

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Dimarco-mål forlænger Inters perfekte Serie A-start mod Empoli
Federico Dimarco fejrer sin scoring mod Empoli.
Federico Dimarco fejrer sin scoring mod Empoli.
AFP
Inter Milan udvidede deres ubesejrede start på Serie A-sæsonen til fem kampe med en 1-0-sejr over Empoli på Stadio Carlo Castellani. Samtidig noterede de sig for deres niende clean sheet på udebane i træk.

Mens Inters eneste svipser i sæsonen kom i deres UEFA Champions League-åbningskamp mod Real Sociedad i midtugen, havde Empoli omkring en uge til at komme sig over deres rekordstore 7-0-nederlag til Roma.

Begge hold kom ind til kampen fra hver sin ende af ligatabellen, og det var ingen overraskelse at se Nerazzurri sætte sig tungt på kampen fra start, hvilket næsten gav pote, da Matteo Darmians, måtte se sit hovedstød blive reddet på stregen af Ardian Ismajli.

Få havde forventet, at Aurelio Andreazzolis mænd ville forsvare sig så godt som de gjorde, og de fik langsomt bedre greb om kampen, men deres åbenlyse ineffektivitet var tydelig i angrebet.

Simone Inzaghis fem mand store midtbane viste sig at være for stor en mundfuld for værterne, som kunne takke målmand Etrit Berisha for hans fantastiske reflekser, der holdt stillingen lige inden pausen.

Stiven Shpendi var tæt på at score Empolis første mål mod Inter på Castellani i 17 år efter pausen, men Inter bragte sig foran kort efter på Federico Dimarcos flotte mål - en førstegangs helflugter i det øverste hjørne fra ydersiden af feltet, som fortjent udløste klapsalver fra Empoli-fansene.

Indskiftningen af tre nye spillere i de sidste 20 minutter gav gæsterne den balance, de havde brug for til at lukke helt ned for Empoli, som i sidste ende blev det første italienske hold i Serie A's historie til at tabe fem kampe i træk uden at score.

Inter er det hold, som Empoli har lidt flest nederlag mod i ligaen. Til gengæld er Simone Inzaghi kun den fjerde manager i klubbens historie, der har vundet fem kampe i en Serie A-sæson efter Antonio Conte, Roberto Mancini og Helenio Herrera

Flashscore Man of the Match: Federico Dimarco (Inter Milan)

Empoli - Inter spillerbedømmelser
Flashscore