Weekendens højdepunkter: Bremen slår sig selv, og Ramos er tilbage i Sevilla

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Weekendens højdepunkter: Bremen slår sig selv, og Ramos er tilbage i Sevilla
Sergio Ramos er kommet hjem igen
Sergio Ramos er kommet hjem igen
Profimedia
Fodboldweekenden var varieret og fuld af interessante øjeblikke. De bedste, de værste, de mest interessante og de mærkeligste bliver bragt af Flashscore i en ny ugentlig feature. I dag handler det om en hjemvendt søn, Tottenhams sene comeback og nederlaget til Werder Bremen, der slog sig selv mod FC Heidenheim.

Weekendens mål

Omringet af forsvarsspillere? For dygtige spillere, der er komfortable med bolden, er selv det ingen hindring. Det beviste Serginho fra Viborg FF. I derbyet mod FC Midtjylland blev han skiftet ind i pausen og fik alle  knap ti minutter senere. Efter en hurtig et-to-aflevering tog han en dribletur, rundede Midtjyllands forsvarsspillere og skød forbi Jonas Lössl til 1-1. Spilleren fra Kap Verde blev kampens helt, da han også bidrog med assisten til 2-2 i slutfasen.

Weekendens bad luck

En kop kaffe kan gøre en stor forskel. Femten Las Palmas-spillere og to medlemmer af trænerstaben missede det fly, der skulle bringe dem til ligakampen mod Sevilla. Flyet skulle afgå senere på grund af uspecificerede problemer, så gruppen gik på en café for at slå tiden ihjel. Problemet blev dog løst tidligere end forventet, og da fodboldspillerne vendte tilbage til deres pladser, var flyet allerede lettet uden dem. Så klubben måtte organisere et charterfly til de glemte kolleger. Efter udekampen i Sevilla vendte alle tilbage til De Kanariske Øer sammen, men med et 0:1-nederlag mod andalusierne i bagagen.

Fra de sociale medier

Et besynderligt mål hjalp Ajax Amsterdams kvindehold til en sejr mod Excelsior i weekenden. Efter et direkte frispark ramte bolden toppen af overliggeren på Excelsiors mål. Derfra fløj den flere meter lodret op i luften. Mens Excelsiors målmand, som troede, at bolden var ude af spil, gik ud efter en ny bold, faldt den oprindelige bold (som stadig var i spil) til jorden lige før mållinjen, og takket være det skru i bolden, den stadig havde, spandt den ind i Excelsiors mål.

Statistikker fra weekenden

Tottenham lavede et utroligt comeback. I starten af det 98. minut var Spurs stadig bagud 1-0 hjemme mod Sheffield United, men angriberen Richarlison sikrede alligevel sit hold alle tre point med et mål og en assist. Det var det seneste comeback i Premier Leagues historie, og Tottenham slog deres egen rekord - i januar sidste år var de bagud i 95 minutter mod Leicester, før de vendte kampen.

Weekendens historie

Werder Bremen havde ikke en god weekend og tabte 4-2 til Heidenheim. Det var et dobbelt bittert nederlag, da to mål af Eren Dinkci sikrede oprykkerne sejren. Dinkci kommer fra Werders ungdomshold og er i øjeblikket kun udlejet til Heidenheim. "Jeg talte kun med træneren én gang, før jeg rejste," havde han svaret før kampen, da han blev spurgt om situationen, før han frarøvede sin oprindelige arbejdsgiver point. Bremens træner Ole Werner sagde til DAZN, at han ville vende tilbage til Dinkci efter kampen. Denne gang vil der nok være noget at snakke om....

I øvrigt for at understrege, at Werder dybest set slog sig selv: Det sidste mål og assisten til Dinkcis sejrsmål blev leveret af Jan-Niklas Beste, som også tidligere har spillet for Werder Bremen.

Weekendens foto

Sergio Ramos vendte tilbage til Sevilla efter 18 år og bidrog til sæsonens første sejr med en god præstation i den første kamp. Han blokerede et skud med hele kroppen i kampen mod Las Palmas. Et smukt syn, men vi valgte dog at tage et billede efter slutfløjtet, et symbol på et stort fodboldvenskab.

Ramos havde i sommer tilbud fra Saudi-Arabien og andre lande, hvor han ville have tjent betydeligt flere penge, men han besluttede at vende tilbage til der, hvor hans karriere begyndte. Og for et gensyn med en ven, som han gik på Sevillas fodboldakademi sammen med, men som han kun har mødt til landsholdssamlinger de sidste 18 år. Venskabet med anfører Jesus Navas var en af hovedårsagerne til, at den mangeårige Real Madrid-anfører nu bærer Sevilla-trøjen igen.

De tidligere holdkammerater Sergio Ramos og Jesus Navas er genforenet.
Profimedia