United-træner ser lys forude efter Burnley-sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
United-træner ser lys forude efter Burnley-sejr
Erik ten Hag ser et skarpt lys for enden af tunnellen.
Erik ten Hag ser et skarpt lys for enden af tunnellen.
Profimedia
Det har ikke ligefrem været en drømmestart på sæsonen for Manchester United, hvor diverse sager uden for banen har sat sit præg på klubbens identitet.

Men lørdagens 1-0-sejr på udebane mod Burnley markerer vendepunktet. Det mener i hvert fald Manchester United-manageren Erik ten Hag.

"Det er blot én sejr, men vi har set, at der er sammenhold og kampvilje - der er en rigtig god stemning i omklædningsrummet," sagde han på et pressemøde efter kampen.

Med sejren rykker Manchester United op på 8.-pladsen i Premier League, hvilket må formodes at lette presset bare en lille smule på hollænderen, hvis fremtid i klubben nogle har sået tvivl om efter den ringe sæsonstart.

Men med lørdagens præstation beviste Manchester United ifølge ten Hag, at mandskabet trods alt har lidt at byde på.

"Det, vi har set i aften, er, at når man forsvarer med 11 spillere, så er det meget svært at gøre det imod netop dette Manchester United-hold," siger han.

Den 35-årige forsvarsspiller Jonny Evans, der for nylig er vendt tilbage til Manchester United, hvor han fik sin fodboldopdragelse, spillede en afgørende rolle i opgøret.

Ud over at levere assisten til Bruno Fernandes' fremragende mål, førte han an i den på dagen kompakte defensiv, der ellers har lukket ti mål ind i de seneste tre kampe.

"Det var den bedste aften i mit liv. Jeg elskede hvert enkelt minut af kampen, siger han. - Det var min kamp nummer 200 for Manchester United, og jeg troede aldrig, jeg ville nå det antal."

Danske Rasmus Højlund var i startopstillingen for United, men han formåede ikke at gøre meget væsen af sig selv.