Klopp bekræfter kommende Caicedo-køb: Overhaler Chelsea indenom

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Klopp bekræfter kommende Caicedo-køb: Overhaler Chelsea indenom
Klopp får sig en voldsom midtbane i den kommende sæson.
Klopp får sig en voldsom midtbane i den kommende sæson.
AFP
Liverpool ser ud til at hente nyt blod til sin centrale midtbane.

Den 21-årige Moisés Caicedo kommer således formentligt til fra Brighton i en handel, som bliver det største indkøb af en engelsk klub nogensinde ifølge flere medier.

Liverpool har endnu ikke præsenteret sin nye spiller, men manager Jürgen Klopp bekræfter, at alt skulle være på plads.

"Jeg kan bekræfte, at aftalen er lavet. Hvad end det så betyder," siger Klopp på et pressemøde fredag ifølge Reuters.

Chelsea var længe meldt meget interesseret i og tæt på Caicedo, men Liverpool ser altså ud til at løbe med den defensive midtbanemand og får angiveligt lov at betale for det.

Liverpool betaler ifølge Sky Sports knap et beløb svarende til knap 960 millioner kroner for aftalen, som dermed overstiger Chelseas køb af argentinske Enzo Fernandez i Benfica.

Klopp har ellers tidligt udtalt sig meget kritisk om transfersummer på det niveau. Især et citat fra 2016 i forbindelse med Manchester Uniteds køb af Paul Pogba har floreret i engelske medier.

"Alt ændrede sig. Kan jeg lide det? Nej. Har jeg indset, at jeg tog fejl? Ja. Jeg anklager ikke nogen, men det er bare markedet. Når alt kommer til alt, skal vi som klub sørge for, at vi med de tilgængelige ressourcer sikrer os den bedste mulige spiller," siger Klopp fredag.

Liverpool har denne sommer sagt farvel til blandt andre midtbanespillerne Jordan Henderson, Fabinho, James Milner, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain.

Ud over Caicedo har klubben som erstatninger tidligere hentet Dominik Szoboszlai i RB Leipzig samt den argentinske verdensmester Alexis Mac Allister, der også er hentet i Brighton.