Alexander Bah og Co. sikrer sig Benficas 38. mesterskab med sikker sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Alexander Bah og Co. sikrer sig Benficas 38. mesterskab med sikker sejr
Benficas spillere fejrer deres titelsejr.
Benficas spillere fejrer deres titelsejr.
AFP
Benfica vandt den portugisiske Primeira Liga for 38. gang ved at slå Santa Clara med 3-0 lørdag, fire år efter at de senest løftede trofæet.

Seneste sæsons mestre fra FC Porto sluttede på andenpladsen, da de slog Vitoria Guimaraes med 3-0, men de havde brug for, at Benfica tabte for at have en chance for at beholde titlen på sidstedagen.

Goncalo Ramos, Rafa Silva og Alejandro Grimaldo scorede for værterne på Estadio da Luz i Lissabon, da Roger Schmidts mandskab let besejrede Santa Clara fra bunden af tabellen.

Benfica, som forspildte chancen for at vinde titlen sidste weekend, da de spillede uafgjort mod Sporting Lissabon, begik ingen fejl denne gang.

Kun et nederlag ville have forpurret deres titeludfordring, og Ramos headede bolden i mål i det lille målfelt efter blot syv minutter og bragte sit hold på rette spor.

Selv om Benfica solgte midtbanespilleren Enzo Fernandez til Chelsea i januar efter hans triumferende VM-slutrunde med Argentina, har holdet haft en stærk sæson og nåede også kvartfinalen i Champions League.

Silva scorede det andet mål for Benfica efter et knivskarpt angreb, hvor han udvekslede afleveringer med Joao Mario og derefter skød bolden i mål ved hjælp af en afretning.

Den tidligere Barcelona-forsvarer Grimaldo scorede det tredje mål fra straffesparkspletten efter en time og skabte en følelsesladet fejring i sin sidste kamp for klubben, før han skifter til Bayer Leverkusen.

Porto gjorde deres arbejde hjemme mod Guimaraes med mål fra Mehdi Taremi, Otavio og Evanilson, men i sidste ende kom de til kort og sluttede to point efter de nye mestre.

Den endelige stilling i Portugal
Flashscore