Fiorentina-chef Italiano satser på at erfaring kan hjælpe i Conference-finalen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Fiorentina-chef Italiano satser på at erfaring kan hjælpe i Conference-finalen
Fiorentina kom i finalen efter en samlet 4-3-sejr over Basel.
Fiorentina kom i finalen efter en samlet 4-3-sejr over Basel.
Reuters
Fiorentina-træner Vincenzo Italiano siger, at hans hold fik vigtig erfaring i sidste måneds Coppa Italia-finalenederlag til Inter, og at det vil komme dem til gode, når de møder West Ham i Conference League-finalen onsdag.

Italianos hold står over for deres anden finale i denne sæson, efter at de tabte 2-1 til Inter i Rom.

Det bliver deres første europæiske finale, siden de tabte til Juventus i UEFA Cuppen i 1990, og Italiano er overbevist om, at resultatet vil afhænge af deres mentalitet og den måde, de griber kampen an på.

"Sammenlignet med finalen i Rom har vi fået en smule erfaring. Hvis der er noget, vi kan lære af den, så er det ikke resultatet, men hvordan vi spillede den. Vi indså, at én fejl i en finale er 10 fejl værd i en normal kamp," fortalte han på en pressekonference tirsdag.

Preview på UEFA Conference League-finalen
Flashscore

Fiorentina, som sluttede på ottendepladsen i Serie A, nåede finalen i Conference League, efter at Antonin Bareks sene mål i den forlængede spilletid gav dem en 3-1-sejr over Basel, som sikrede dem en samlet 4-3-sejr.

Det italienske hold har spillet 16 kampe på vej til finalen, som Italiano beskrev som "lang og svær".

"I morgen vil vi forsøge at fastholde vores spillefilosofi. Jeg er fokuseret på, hvordan jeg skal forberede mig til denne kamp, jeg er orkesterdirigenten, og jeg skal være modig og ikke lade mig rive med af følelser," sagde han.