Inzaghi: Inter skal glemme den hjemlige krise med CL-semifinalerne inden for rækkevidde

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Inzaghi: Inter skal glemme den hjemlige krise med CL-semifinalerne inden for rækkevidde
Romelu Lukaku i slutningen af Inter Milans 1-0-nederlag hjemme mod Monza lørdag
Romelu Lukaku i slutningen af Inter Milans 1-0-nederlag hjemme mod Monza lørdag
AFP
Simone Inzaghi udtalte tirsdag, at Inter Milan skal lægge deres forfærdelige Serie A-form bag sig, da de står på nippet til at komme forbi Benfica og nå semifinalen i Champions League.

Inter har en føring på to mål efter en fremragende præstation i Lissabon i den første kamp og er store favoritter på onsdag til at nå blandt de sidste fire for første gang, siden de sidst blev kåret til Europas bedste i 2010.

Sidste uges sejr i Benfica var Inters første sejr i de seneste otte kampe, og Inzaghis hold, der lige nu ligger uden for Champions League-pladserne i Serie A, har tabt deres seneste tre hjemmekampe uden at score et eneste mål.

De har dog stadig en god sæson i CL og har en rent italiensk semifinale mod enten Napoli eller AC Milan at se frem til, hvis de ikke kollapser på San Siro.

"Vi er klar over vores succes i pokalen, og at vores situation i ligaen samtidigt ikke er, som vi ønskede," sagde Inzaghi til journalisterne.

"Vi henter dårlige resultater, men det er ikke dårligt med hensyn til præstationerne, for vi skaber stadig chancer.

"Nederlagene er allerede fortid, og vi er nødt til at fokusere på i morgen aften. Vi ved, hvilken slags hold vi står over for. I morgen er en meget vigtig og svær kamp."

Inters dårlige form har ført til snak om, hvorvidt Inzaghi kan blive fyret i slutningen af sæsonen, da en manglende kvalifikation til næste sæsons Champions League vil skade klubbens økonomi.

"Hvis man læser aviserne før kampen mod Barcelona (i gruppespillet) var det det samme, og det var det også før Porto (i ottendedelsfinalen)," tilføjede Inzaghi.

"Jeg er vant til det. Så længe de kritiserer mig og ikke mine spillere, har jeg det fint med det, det er en del af jobbet."