FC Midtjylland straffes med stor bøde efter uroligheder i pokalkamp mod Viborg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
FC Midtjylland straffes med stor bøde efter uroligheder i pokalkamp mod Viborg
FC Midtjylland straffes med stor bøde efter uroligheder.
FC Midtjylland straffes med stor bøde efter uroligheder.Profimedia
Det er ikke småpenge, som FC Midtjylland skal betale for urolighederne til pokalkampen mod Viborg. Derudover er der også en yderligere straf for sidste sæsons sølvvindere.

FC Midtjylland straffes med en bøde på 250.000 kroner for de uroligheder, som en række fans skabte i forbindelse med klubbens pokalkamp på udebane mod Viborg 10. november.

Det skriver FCM på sin hjemmeside.

Desuden får FCM frataget sit tilskuerafsnit, når holdet 20. februar spiller mod Viborg på udebane i Superligaen.

"Vi er fortsat dybt frustrerede og skuffede over de episoder, der udspillede sig i forbindelse med pokalkampen", siger marketing- og supportdirektør i FCM, Preben Rokkjær.

Han tilføjer, at man accepterer straffen.

"Vi anerkender og accepterer den straf, som Disciplinærinstansen har afsagt og tager samtidig skarp afstand fra de enkelte individer, som skader klubben og ødelægger fodboldoplevelsen for de mange, som ellers har skabt en fantastisk stemning omkring klubbens ude- og hjemmekampe, og nu også er ansvarlige for, at holdet ikke får opbakning i en vigtig udekamp i 3F Superliga."

Urolighederne opstod på tribunen efter slutfløjt, da FCM havde tabt 1-3, og fortsatte efterfølgende uden for stadion.

I samarbejde med politiet har FCM identificeret 20 personer, som alle tildeles straffe i form af karantæner og bøder, oplyser FC Midtjylland på sin hjemmeside.