Djokovic vandt i sikker stil og Tsitsipas holder liv i drømmen om avancement efter sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Djokovic vandt i sikker stil og Tsitsipas holder liv i drømmen om avancement efter sejr
Stefanos Tsitsipas jubler efter duel mod Daniil Medvedev.
Stefanos Tsitsipas jubler efter duel mod Daniil Medvedev.
Profimedia
De bedste tennisspillere er lige nu samlet i Torino og at kæmpe om sæsonens sidste trofæ.

Der bliver spillet tennis i verdensklasse i Italien i disse dage, hvor sæsonfinalen i Torino er i fuld gang.

En af sportens helt store stjerner Novak Djokovic var i aktion onsdag eftermiddag mod russiske Andrey Rublev. Det blev en kamp, hvor serberen endnu en gang beviste sin klasse. Djokovic slog nemlig Rublev i to sæt med cifrene 6-4, 6-1. Sejren til Djokovic betyder, at han allerede er videre til semifinalen, inden den sidste gruppekamp mod Daniil Medvedev.

Anderledes tæt var det onsdag aften, da Græske Stefanos Tsitsipas og russiske Daniil Medvedev tørnede sammen. Grækeren vandt første sæt overbevisende med cifrene 6-3. I andet og tredje sæt var kampen dog langt mere jævnbyrdig.

Andet sæt bød på en nervepirrende tiebreak som russiske Medvedev vandt med 13-11. Kampen skulle derfor afgøres i tredje sæt. De to spillere fulgtes ad gennem hele det sidste sæt, hvor de hver især brød hinandens serv en enkelt gang. Det resulterede i, at vinderen skulle findes i endnu en tiebreak.

I tiebreaken var der dog ingen tvivl om vinderen. 24-årige Tsitsipas vandt tiebreaken med 7-1 og dermed også kampen.

I den sidste gruppekamp skal Stefanos Tsitsipas spille mod Andrey Rublev i en direkte duel om at gå videre til semifinalen. I gruppens anden kamp i sidste runde er der ikke meget at spille for, da Novak Djokovic er gået videre efter to sejre og Daniil Medvedev er røget ud efter to nederlag.