Phoenix Suns' stjerne Kevin Durant underskriver en "livstidskontrakt" med Nike

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Phoenix Suns' stjerne Kevin Durant underskriver en "livstidskontrakt" med Nike
Durant slutter sig til Jordan og James som en Nike lifetimer
Durant slutter sig til Jordan og James som en Nike lifetimer
Reuters
Phoenix Suns' Kevin Durant har underskrevet en "livstidskontrakt" med sportstøjsgiganten Nike, sagde NBA-stjernen fredag. Dermed følger han i fodsporene på Michael Jordan og LeBron James som de eneste basketballspillere, der har indgået livstidskontrakter.

Durant har været hos Nike siden sin NBA-debut i 2007 - den sæson, hvor han vandt prisen som årets rookie - og har udgivet 15 forskellige par basketballsko.

Det er nu blevet bekræftet, at han vil være hos dem i et stykke tid endnu, langt ud over slutningen af sin spillerkarriere.

"Da jeg først skrev under med Nike, kunne jeg ikke have drømt om, hvor langt vi ville nå i dette partnerskab. Vi har udført et fantastisk arbejde kreativt og filantropisk," siger Durant, der er to gange NBA-mester og 13 gange All-Star, i en udtalelse via Boardroom.

"Vi har rejst verden rundt sammen og opbygget en forretning, som nu vil vare for evigt. Jeg er spændt på fremtiden og er beæret over at være i sjældent selskab med denne aftale."

Nike har støttet Durant's engagement i græsrodsbasketball ved at hjælpe med at renovere baner i lokalsamfund over hele verden gennem Durant Family Foundation.

"Som en af de bedste basketballspillere i verden har Kevin Durant været en vigtig del af Nike-familien i de sidste 16 år," siger John Slusher, Nikes executive vice president for global sportsmarketing, til Nike.

"Vi ser frem til fortsat at tjene den næste generation af atleter sammen."

Durant's Suns er videre til semifinalerne i Western Conference, hvor de skal spille mod Denver Nuggets.