NBA-roundup: Warriors får vigtig sejr over Kings mens Minnesota sejrer i overtime

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
NBA-roundup: Warriors får vigtig sejr over Kings mens Minnesota sejrer i overtime
Intet er afgjort i kampen mellem Warriors og Kings.
Intet er afgjort i kampen mellem Warriors og Kings.
LOREN ELLIOTT/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Golden State Warriors er presset til at vinde og søndag aften lykkedes det for dem at udligne den samlede stilling, og de har derfor stadig mulighed for at gå videre. Her får du overblik over nattens NBA.

Golden State Warriors 126 – 125 Sacramento Kings

Golden State Warriors hentede en vigtig sejr i kampen mod Sacramento Kings.

De forsvarende NBA-vindere har været ekstremt svingende i sæsonen, men de har nu stadig chancen for at gå videre, da de med sejren gjorde det til 2-2 i den samlede slutspilsstilling.

Warriors’ helt store stjerne Stephen Curry har været plaget af skader i sæsonen, men søndag aften viste han sig fint frem med 32 point, fem rebounds og fire assists.

Kampen var ekstremt tæt, men i tredje quarter var hjemmeholdet stærke og vandt det quarter med 37-23, hvilket var det eneste quarter, hvor Warriors lavede flere point end Kings.

 

New York Knicks 102 – 93 Cleveland Cavaliers  

New York Knicks er godt på vej videre i slutspillet efter sikker sejr over Cleveland Cavaliers.

Hjemmeholdet lagde grundstenene til sejren i de to første quarters, hvor de var ganske overlegne. Jalen Brunson var banens mest farlige spiller for Knicks, da han leverede 29 point, seks rebounds og seks assists.

Holdet fra New York er derfor nu foran 3-1 i den samlede stilling, og de ligner et hold, der meget snart er klar til den næste fase i slutspillet.

 

Atlanta Hawks 121 – 129 Boston Celtics

Boston Celtics buldrer videre mod Atlanta Hawks.

Celtics har været et af sæsonens bedste hold, og det beviste de endnu en gang natten til mandag, da de på ny slog Atlanta Hawks.

Hawks’ Trae Young var ellers en af banens bedste spillere, da han bidrog med 35 point, tre rebounds og 15 assists. Celtics var dog foran fra start til slut, og de var aldrig rigtig i fare for at tabe kampen.

Youngs flotte kamp kunne dog ikke forhindre Celtics i at gøre det til 3-1 i den samlede stilling.

 

Minnesota Timberwolves 114 – 108 Denver Nuggets (OT)

Minnesota Timberwolves måtte helt ud i overtime på hjemmebane for at få sejren i hus mod Denver Nuggets.

Nuggets’ serbiske stjerne Nikola Jokic gjorde ellers sit for at holde Nuggets inde i kampen med sine 43 point, 11 rebounds og seks assists.

Sejren til Timberwolves betyder derfor, at de lidt overraskende er foran 3-1 samlet og meget vel kan være på vej videre i slutspillet.