LeBron og Lakers knuser de forsvarende mestre og tager 2-1 føring

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
LeBron og Lakers knuser de forsvarende mestre og tager 2-1 føring
En god sejr for Lakers.
En god sejr for Lakers.
AFP
Anthony Davis og LeBron James førte Los Angeles Lakers til en sejr på 127-97 over de forsvarende mestre fra Golden State Warriors natten til søndag.

Davis scorede 25 point og hentede 13 rebounds, mens LeBron James lagde 21 point til og førte Lakers til sejr over Warriors i Crypto.com Arena. Derudover skød Davis imponerende syv ud af 10 fra gulvet, 11 af 12 fra frikastlinjen, mens han tilføjede fire assists, tre steals og var meget aktiv i forsvaret. På den anden side lavede Curry 23 point, men superstjernen kunne altså ikke dæmme op for modstandernes ildkraft.

"Jeg ville bare gerne tilbage til mit niveau i forsvaret," sagde Davis. "Vi ønskede at vende tilbage til vores rødder, både defensivt og offensivt. De er et svært hold at inddæmme, men vi ved, hvad vi skulle gøre, og vi gjorde det godt i aften og holdt dem nede på 97 point i kampen."

James, der gik de første 13 minutter uden at tage et eneste skud, tilføjede otte assists og otte rebounds, mens D'Angelo Russell scorede 21 point, alle i første halvleg.

Lakers tager dermed en 2-1 føring over de forsvarende mestre Warriors i deres semifinaleserie i Western Conference, med kamp fire programsat i Los Angeles mandag.

"Det er en fantastisk kamp," sagde Davis om serien. "Det er to hold, der virkelig vil det, som kan score og som kan tæske hinanden på en hvilken som helst aften. Vi ved, at de vil komme tilbage med stor lyst på mandag for at forsøge ikke at være bagud 3-1. Vi skal have den samme indstilling som i aften."

"Det er bare et spørgsmål om at lade spillet komme til dig, lade en naturlig rytme komme ind i spillet og ikke forcere tingene," sagde Lakers-træner Darvin Ham.

Efter at have været bagud 40-29 i kampen svarede Lakers med et 30-8 løb over syv minutter i anden periode for at opbygge en føring på 59-48 ved pausen. Californierne, der udvidede deres føring til 20 point i tredje periode, gik ind til fjerde periode med en score på 86-68 og fortsatte med at opbygge momentum.

Ham roste Davis for hans aktivitet i forsvaret. "Han satte tonen defensivt," sagde Ham. "Han er katalysatoren. Han er ankeret. Hans aktivitet, når han ændrer modstanderens måde at skyde på, når han blokerer skud, det er utroligt. Han er meget involveret."