LeBron James sætter personlig rekord i slutspilssejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
LeBron James sætter personlig rekord i slutspilssejr
Los Angeles Lakers fører ni 3-1 i kampe
Los Angeles Lakers fører ni 3-1 i kampe
Getty Images via AFP
Basketballspilleren LeBron James er blevet 38 år, men i sin sæson nummer 20 i NBA når han stadig nye højder.

Tidligt tirsdag morgen dansk tid var den amerikanske stjerne atter tungen på vægtskålen for Los Angeles Lakers, som vandt kamp nummer fire i slutspilsserien mod Memphis Grizzlies med 117-111.

Ud over at score 22 point blev James noteret for 20 rebounds - antallet af grebne bolde efter mislykkede skudforsøg. Så mange har han aldrig fanget i en enkelt kamp.

LeBron James blev tidligere på året den mest scorende spiller i NBA's historie i grundspillet, og også i slutspillet har han rekorden for flest point.

Lakers' sejr tirsdag blev først sikret i overtid. Forinden havde James med en scoring i sidste sekund sørget for at forlænge kampen.

Med seks sekunder tilbage modtog han bolden og satte kursen mod kurven, og via glasset lavede han den vigtige scoring til 106-106 for øjnene af det ellevilde hjemmepublikum.

Holdet fra Californien hentede ikke sejre nok i grundspillet til at sikre sig en direkte slutspilsbillet, men via en såkaldt play-in-kamp fik James og holdkammeraterne adgang.

Som syvendeseedet har Lakers nu overrasket ved at vinde tre af de første fire kampe mod andenseedede Memphis Grizzlies.

Nu mangler blot en enkelt sejr for at gå videre til anden runde, hvor vinderen af serien mellem Sacramento Kings og Golden State Warriors venter. Anden runde svarer til kvartfinalen i NBA's slutspil.