Brandvarm stjerneduo førte an i vigtig Suns-sejr med vilde 86 point

Booker og Durant trak Phoenix til sejr.
@Suns
Phoenix Suns vandt 121-114 over Denver i tredje kamp af deres slutspilsserie i NBA og reducerede dermed i serien til 1-2. Devin Booker (26) med 47 point og 9 assists og Kevin Durant (34) med 39 point, 9 rebounds og 8 assists var de vigtigste bidragsydere. Boston tog samtidig en føring på 2-1 i serien ved at vinde 114-102 i Philadelphia.

Phoenix - Denver 121:114

Denver kunne læne sig op ad sine stjerner, da Jamal Murray scorede 32 point og Nikola Jokic lavede en triple double med 30 point, 17 rebounds og 17 assists, men det var ikke nok overfor modstanderens stjerneduo. Booker og Durant scorede tilsammen 86 point, og især Booker var næsten ufejlbarlig: Han missede kun 5 ud af 25 skud.

De var i stand til at kompensere for fraværet af en anden skadet stjerne, Chris Paul. Ingen anden Phoenix-spiller scorede mere end 7 point. Suns opbyggede en vigtig føring sidst i tredje og fjerde periode, da de gik på et 14-0-run for at vende kampen.

Philadelphia - Boston 102:114

Det startede egentlig med fejring i Philadelphias arena, da Joel Embiid modtog MVP-prisen. Men Boston udviste ingen nåde og ødelagde hurtigt feststemningen hos hjemmeholdet med en føring på 10 point. Sixers kom ganske vist tilbage i kampen og reducerede til en forskel på fire point med fire minutter tilbage, men så ramte Al Horford en vigtig treer, og Jayson Tatum, ophavsmand til 27 point, satte en stopper for hjemmeholdets chancer ved at score syv point i træk.

Embiid scorede ganske vist 30 point for Philadelphia, men manglede opbakning. James Harden, der scorede vilde 45 point i den første kamp i serien, har blot omsagt 5 ud af sine 28 skud i de efterfølgende to, hvilket er karrierens værste præstation i to kampe i træk. "Vi forsøger at få ham til at arbejde så meget som muligt og ikke lade ham komme til frikastlinjen. Spillerne gør et rigtig godt stykke arbejde på ham," sagde Boston-træner Joe Mazzulla.

"Desværre giver vi bolden for meget væk. Vi starter ikke angrebene hurtigt nok, og så ser vi langsomme ud og konverterer ikke skud," raserede Embiid.