Axelsen besejrer franskmand og er semifinaleklar i Swiss Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Axelsen besejrer franskmand og er semifinaleklar i Swiss Open
Axelsen besejrer Popov 21-12, 21-17 og er semifinaleklar
Axelsen besejrer Popov 21-12, 21-17 og er semifinaleklar
Ritzau
Badmintonstjernen Viktor Axelsen er klar til semifinalen i Super 300-turneringen Swiss Open.

Den danske herresingle vandt fredag sikkert med 21-12, 21-17 over franskmanden Christo Popov, der ligger nummer 40 på verdensranglisten.

På intet tidspunkt var den danske herresingle for alvor under pres. Popov swisskom godt fra land og var foran 3-2 i første sæt, men Axelsen fandt takten og vandt senere seks point i streg.

I andet sæt fulgtes de to duellanter lidt mere ad. De skiftedes til at vinde et point hver, og de lå helt tæt frem til stillingen 12-12. Efterfølgende begyndte Axelsen at trække fra og vandt i sidste ende sættet i nogenlunde overbevisende stil mod en træt franskmand.

Dermed er verdensetteren klar til semifinalen, hvor han møder verdens nummer seks, Chou Tien Chen. Senest, de to mødtes, var i VM-semifinalen sidste år. Dengang vandt Axelsen i to sæt.

Det er ikke kun Axelsen, der er semifinaleklar i turneringen. Tidligere fredag vandt damesinglen Mia Blichfeldt over sydkoreaneren Kim Ga Eun i kvartfinalen. Danskeren afgjorde kampen i tre sæt med cifrene 17-21, 21-19, 21-18.

Lørdag venter Zhang Beiwen, der ligger nummer 18 på verdensranglisten. Blichfeldt er selv nummer 23.