Danske badmintonspillere stryger ud af turnering på stribe i Malaysia

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Danske badmintonspillere stryger ud af turnering på stribe i Malaysia
Det er ikke gået særlig godt for de danske spillere i Malaysia.
Det er ikke gået særlig godt for de danske spillere i Malaysia.
Profimedia
Der er langt imellem succeshistorierne i dansk badminton for tiden, når Viktor Axelsen ikke er i aktion. Denne uges Malaysia Masters ender også med et magert udbytte set med danske briller.

Fem af torsdagens ottendedelsfinaler havde dansk deltagelse, og mens Rasmus Gemke endnu ikke har spillet, resulterede de fire første kampe i danske nederlag.

Danskerne havde dog også fået svære lodtrækninger.

I damesingle stod Mia Blichfeldt over for den topseedede verdensetter og dobbelte verdensmester Akane Yamaguchi fra Japan, mens Line Kjærsfeldt skulle møde den andenseedede kineser Wang Zhi Yi.

Selv om begge spillere leverede flot spil i perioder af kampene, så endte det med nederlag i to sæt for begge.

Også i damedouble er Danmark færdige. Maiken Fruergaard og Sara Thygesen fik ikke et ben til jorden i opgøret mod de syvendeseedede japanere Mayu Matsumoto og Wakana Nagahara. Danskerne tabte 12-21, 10-21.

Størst forhåbninger kunne der knyttes til unge Magnus Johannesen, som på papiret stod med udmærkede muligheder mod den indonesiske kvalifikationsspiller Christian Adinata.

Johannesen ramte dog ikke niveauet torsdag og tabte 16-21, 14-21.

Dansk deltagelse i fredagens kvartfinaler hviler derfor på skuldrene af Rasmus Gemke.

Han får dog hård modstand, når den femteseedede japaner Kodai Naraoka venter senere torsdag. De to har mødtes to gange før med en sejr til hver til følge.