Aalborg-træner overrasket over fabelagtig sæsonstart: "Vi vil kæmpe med de allerstørste"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Aalborg-træner overrasket over fabelagtig sæsonstart: "Vi vil kæmpe med de allerstørste"
Aalborg-træner overrasket over fabelagtig sæsonstart: "Vi vil kæmpe med de allerstørste"
Aalborg-træner overrasket over fabelagtig sæsonstart: "Vi vil kæmpe med de allerstørste"
Profimedia
Efter to sæsoner, hvor Aalborg Håndbold har måttet se GOG løbe med mesterskabet, har de storsatsende nordjyder nu fået en fremragende sæson-start, hvilket overrasker Aalborg-træner Stefan Madsen.

Aalborg indledte sæsonen med at tabe Super Cuppen til de forsvarende mestre og pokalvindere fra GOG, men derefter har aalborgenserne været aldeles suveræne med tre sejre i Herre Håndbold Ligaen efterfulgt af en nærmest sensationel sejr på udebane over sidste sæsons Champions League finalister fra Kielce. 

Det var måske ikke en start på sæsonen, som måske lå umiddelbart i kortene, når man har taget forberedelsesfasen i mente.

Ganske vist har nodjyderne igen haft Mikkel Hansen til rådighed. Men man må forvente, at den danske håndbold-legende stadig har en del rust, der skal bankes af siden han blev sygemeldt i begyndelsen af februar, og samtidig har klubben haft ikke færre end ni nye spillere, der skal spilles ind på holdet, deriblandt Niklas Landin, Simon Hald, Lukas Nilsson og Thomas Arnoldsen.

Alligevel har spillet set meget lovende ud i Aalborg første fem kampe i sæsonen, hvilket har været en glædelig overraskelse for træner Stefan Madsen:

"Jeg er meget, meget tilfreds med opstarten og jeg synes vi havde en fantastisk forberedelsesfase. Der er ingen tvivl om at det irriterede os grænseløst at vi ikke vandt Super Cuppen, hvilket har været et skår i glæden. Men når det så er sagt, så er de ni nye spillere faldet godt ind i truppen og vi har fundet en rytme for, hvordan vi gerne vil afvikle kampene", siger han til Flashscore.dk

"Det er meget, meget dygtige håndboldspillere alle sammen og der sidder et godt håndbold-hovede på de alle sammen. Men det, der med at finde de rigtige konstellationer og finde den rigtige timing er ikke altid let, og der er jeg overrasket over hvor langt vi er fremme", siger Stefan Madsen. 

Med indkøb af Landin og Mikkel Hansen har aalborgenserne understreget, at man ønsker at man ønsker at tage tråden op fra AG København med et tårnhøjt ambitionsniveau om at følge Europas giganter til dørs, når Champions League trofæet i den kommende sæson skal fordeles. I hvert fald sendte man i midtugen et glasklart signal om, at man har niveauet til at tage kampen op med den europæiske elite, da man på udebane mod sidste sæsons Champions League finalister fra Kielce kunne rejse hjem med en sejr på 34-31. 

"Det er meget tilfredsstillende, at vi allerede på et meget tidligt tidspunkt af sæsonen er i stand til at præstere sådan som hold for det er en af de mest frygtede udebaner i Europa, hvor tilskuerne lægger et enormt pres. Jeg var meget imponeret over at vi i 2. halvleg formår at samle stumperne op selv om vi kommer i voldsom modvind og er tæt på at smide det, og det var uhyre vigtigt for os. "

Aalborg skal lørdag eftermiddag møde Sønderjyske i den hjemlige liga og efter sejren i Polen er det en nordjysk fyldt med selvtillid, der rejser til Haderslev. "Det er er klart, at sejren i Polen har givet truppen en enorm gejst og håndboldglæde. Men vi skal naturligvis bevare ydmygheden og ikke blive alt for overmodige over sådan et resultat", siger Stefan Madsen afslutningsvis. 

 

Omtaler
Håndbold