FAQ
Gå til FlashScore.dk

Mobilapplikation

App indstillinger

Hvor kan jeg find flere indstillinger for notifikationer?

Under appens indstillinger. Du kan der indstille til mange slags notifikationer (line-ups, målscorere, røde kort osv.).

Er det muligt at arrangere kampene per starttid?

Ja, du kan gøre dette i menuen Indstillinger. Tryk på "Rækkefølge på kampe", og tryk derefter på "Kampens starttid" indstillingen for at arrangere kampene efter deres starttid.

Kan jeg ændre den primære sport?

Ja, du kan vælge en hvilken som helst af de sportsgrene, der er anført i vores menu, som standard. Den primære sport vises, når appen åbnes.

Jeg ønsker at fanen Mine kampe/Mine hold vises som standard, når appen er startet.

Denne mulighed er tilgængelig på Android under appens indstillinger. Bemærk til iOS-brugere: Den eneste måde at få vist fanen Mine kampe/Mine hold, efter appen starter, er via force touch (iPhone 6s + påkrævet).

Hvordan indstiller jeg en anden tidszone i appen?

Appen bruger den tidszone, der er indstillet til din enhed.

Hvordan indstiller jeg appens sprog?

Hvis du har en iOS-enhed, kan du ændre sproget under appens indstillinger. Denne mulighed er ikke tilgængelig i Android-versionen af vores app.

Hvordan forstørrer jeg skriftstørrelsen?

Appen bruger den skriftstørrelse, der er indstillet til din mobile enhed. iOS-enheder tillader ikke at skift af skriftstørrelser.

Har I en "Mørk visning"?

Ja, du kan skifte til den mørke visning under appens indstillinger. Bemærk til iOS-brugere: iOS 13 er påkrævet for at vise den mørke visning.

Hvordan ændrer jeg typen af lydnotifikationer?

På en Android-enhed kan du indstille lyden i din enheds indstillinger. Denne mulighed er ikke tilgængelig på iOS-enheder, men det vil ændre sig i fremtiden :)

Kan jeg betale for at fjerne annoncer fra appen?

Denne mulighed er kun tilgængelig for iOS-enheder (dvs Ikke tilgængelig for Android). iOS-brugere kan finde elementet "Fjern bannerannoncer" under appens indstillinger.