United-legende: Der er behov for en massiv udrensning af truppen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-legende: Der er behov for en massiv udrensning af truppen

Opdateret
Wayne Rooney tror ikke på den nuværende trup.
Wayne Rooney tror ikke på den nuværende trup.MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Wayne Rooney har bestemt ikke været imponeret over Manchester United i år, og han mener, at der skal ske store ændringer, hvis United skal tilbage til toppen.

Onsdag aften fik Manchester United en hårdt tilkæmpet sejr på hjemmebane, da de vandt 3-2 over Newcastle. Men selvom det endte med en sejr, så rykker det ikke meget i tabellen. Manchester United ser ikke ud til at kunne kvalificere sig til en europæisk turnering gennem Premier League. Derfor bliver FA Cup-finalen Uniteds sidste chance. 

Den skuffende sæson har da også skuffet den tidligere Manchester United-angriber Wayne Rooney. I et interview med Sky Sports efter kampen mod Newcastle fortalte Rooney, at der skal ryddes op i Uniteds trup, hvis de skal kæmpe med i toppen af engelsk fodbold.

”Jeg tror, det skal være en massiv udrensning. Det er det nødt til at være. Det kommer ikke til at ske på et år, men jeg tror, det kommer til at ske i løbet af de næste par år.” Fortæller Rooney.

Den tidligere United-anfører mener, at i Manchester Uniteds genopbygningsfase skal Bruno Fernandes være den helt centrale spiller som holdet bygges op omkring. Der er dog flere af de ellers etablerede spiller, som ifølge Ronney ikke længere kan bruges.

Rooney slår dog fast, at de unge talenter og nogle af profilerne kan blive i klubben, men det generelle niveau på holdet skal løftes.

”Jeg synes, han (Andre Onana, red.) har haft en usikker start, men er blevet bedre og bedre i løbet af året. For mig har Dalot gjort det godt, og Maguire har haft en sæson, hvor det er gået op og ned. For at kunne konkurrere i denne liga har de brug for bedre spillere. Misforstå mig ikke, disse spillere er gode spillere. Men for at konkurrere med Man City, Liverpool og Arsenal har de brug for bedre spillere.” Siger Rooney.

Manchester United spiller FA Cup-finale den 25. maj mod rivalerne fra Manchester City.