Håbet er  lysegrønt: Bayern og Dortmund håber at mødes igen på Wembley

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Håbet er lysegrønt: Bayern og Dortmund håber at mødes igen på Wembley

Efter Wembley-finalen i 2013 var Arjen Robben og FC Bayern de strålende vindere.
Efter Wembley-finalen i 2013 var Arjen Robben og FC Bayern de strålende vindere.Profimedia
I 2013 stod rekordmestrene og BVB over for hinanden en gang før i finalen i London - nu er der lagt op til at Borussia Dortmund måske kan få hævn.

Den mulige genforening den 1. juni på Wembley mellem de tyske rekordmestre og BVB har sat hel Fodbold-Tyskland på den anden ende  forud for Champions League-semifinalerne.

"Det ville være en fed ting - endnu en revanchekamp mod Bayern på Wembley som hævn," sagde Borussia Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke, mens Münchens administrerende direktør Jan-Christian Dreesen tilføjer: Hvis "man begynder at drømme lidt", ville en "tysk revanchekamp på Wembley være fantastisk".

Kampens centrum: Borussia Dortmund vs. Paris SG

Matthäus tror på den "tyske finale"

For Lothar Matthäus er det ikke utopi."Hvis Bayern mod Real Madrid og Dortmund mod PSG gentager deres præstationer fra returkampene i kvartfinalerne, er en ren tysk finale mulig," sagde rekordlandsholdsspilleren til Sport Bild.

Borussia er "bestemt ikke underdogs" mod Paris med det første opgør på onsdag hævder Matthäus. Og at Real er "sårbare", havde Leipzig allerede bevist i deres uheldige nederlag i ottendedelsfinalen før den første kamp mod München på tirsdag."Bayern," opsummerede Matthäus,"er en smule mere favorit end Dortmund, men begge har muligheder."

25. maj 2013: Robbens store øjeblik

For 11 år siden var det Dortmund, der slog rekordvinderne fra Real Madrid ud. Robert Lewandowskis fire mål i semifinalens første kamp (4:1) i Dortmund var måske den største individuelle præstation af en spiller i den prestigiøse turnering i dette årtusinde.

Bayern var ikke mindre imponerende i deres sejr, hvor de nedlagde det FC Barcelona med Messi, Xavi og Iniesta.

Arjen Robben udødeliggjorde sig selv som målscorer til sejrsmålet. Hans skud på en aflevering fra hans fløjpartner Franck Ribery trillede uendelig langsomt forbi den magtesløse Roman Weidenfeller og ind i Dortmund-målet.

At tysk fodbold kan drømme om en ny udgave, er allerede et kup set fra Rudi Völlers synspunkt - uanset om det lykkes i sidste ende."Jeg synes, det er dejligt efter de seneste års kritik, hvor det altid blev sagt, at Premier League er altings målestok, eller den spanske - og vi er lidt bagud," sagde DFB's sportsdirektør: "Det kan vi godt være lidt stolte af."