Toptræner havde fået nok af Pressen: Rasende Hertha-træner skred fra pressemøde

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Toptræner havde fået nok af Pressen: Rasende Hertha-træner skred fra pressemøde

Pal Dardai og Steffen Rohr er nok ikke længere på julekort
Pal Dardai og Steffen Rohr er nok ikke længere på julekortProfimedia
Hertha-træner Pal Dardai skabte en mindre skandale forud for opgøret mod Paderne i 2. Bundesliga, da han i vrede forlod dagens pressekonference. Efter et ret uskyldigt spørgsmål fra Kicker-redaktør Steffen Rohr forlod den 48-årige vredt sin plads, og overlod det til Fabian Reese, at svare på resten af spørgsmålene.

Udgangspunktet for konflikten var at Steffen Rohr havde rettet en skarp kritik af Hertha BSC, i en artikel i det tyske medie Kicker.

Før udekampen mod SC Paderborn ville redaktøren høre Pal Dardai, om modstanderens spillestil havde ændret sig siden vinterpausen, i kølvandet på Paderborns stjerne Florent Muslijas skifte til SC Freiburg i januar, for en overgangssum på en million euro (7,5 millioner kroner).

"Steffen, du skrev, at Hertha BSC ikke har noget koncept - så længe du ser det på den måde... Næste spørgsmål, tak," svarede Dardai og vendte opmærksomheden mod en anden af Rohrs kolleger. 

Da Rohr otte minutter senere åbnede et spørgsmål med ordene: "Jeg vil gerne gøre mit arbejde, Pal. Jeg prøver igen", rejste berlinernes cheftræner sig vredt op og forlod lokalet.

Pressetalskvinden Vera Krings og Fabian Reese gik relativt upåvirkede gennem resten af pressemødet, hvor publikumsfavoritten tålmodigt besvarede de resterende spørgsmål fra journalisterne.

"Jeg synes, at Paderborn er, hvor de er. Et hold, der spiller god fodbold som et hold, og som også spiller fremad uden dikkedarer," sagde den 26-årige kantspiller.

Inden den 28. spillerunde i 2. Bundesliga er Hertha ét point efter Paderborn på ottendepladsen. Begge hold har ikke meget at gøre med oprykningskapløbet. Før sin abrubte afgang fra pressemødet, havde Dardai erklæret, at den kommende modstander gjorde et godt indtryk på ham.

Hertha Berlin der er nedrykkere fra Bundesligaen, vandt det første opgør på Olympiastadion med 3-1.