Brøndby tager med sen scoring vigtig sejr i topkamp: Heshimi dagens helt

Brøndby tager med sen scoring vigtig sejr i topkamp
Brøndby tager med sen scoring vigtig sejr i topkampCLIVE ROSEPOOLAFP
Brøndbys Dajan Heshimi var forskellen, da holdet fra Vestegnen på udebane slog FC Nordsjælland 3-2 i topkampen i Gjensidige Kvindeligaen.

Dajan Heshimi, der blev skiftet ind undervejs i anden halvleg af træner Per Nielsen, stod for kampens detalje, da hun ti minutter før tid stod for et flot oplæg til Cecilie Buchberg, inden Heshimi selv dybt inde i tillægstiden blev matchvinder.

Med sejren tager Brøndby et stort skridt mod mesterskabet. Brøndby indtager førstepladsen med fire point ned til FCN og HB Køge på de efterfølgende pladser.

Der var ikke meget underholdning i første halvleg i Farum, hvor både Brøndby og FCN havde svært ved at komme til chancer.

Mod slutningen af første halvleg lykkedes det dog for Brøndby at komme på tavlen med lidt hjælp fra hjemmeholdet.

Efter 37 minutter sendte gæsternes Linnea Borbye et fladt indlæg på tværs i feltet, som FCN's Emilie Byrnak timede forkert og sendte bolden i eget net.

Anden halvleg bød på langt mere underholdning til de fremmødte.

Fem minutter efter pausen bragte FCN's Karel Knudsen balance i regnskabet efter to store defensive fejl fra Brøndby-anfører Julie Tavlo.

Derfra bølgede kampen frem og tilbage med chancer i begge ender.

25 minutter før tid blev Dajan Heshimi på banen for gæsterne, og det skulle vise sig at blive afgørende.

Først så det ud til, at hun skulle være med til at sikre de tre point, da hun med et flot chip leverede et formidabelt oplæg ti minutter før tid.

I 90. minut gjorde FCN's Anna Walter det dog til 2-2, men så måtte Heshimi igen brillere.

Fem minutter inde i dommerens tillægstid slog Brøndby-indskifteren igen til, og denne gang blev det som matchvinder.