Brøndby-stjerne efter vigtig sejr: Nu skal vi gå hele vejen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brøndby-stjerne efter vigtig sejr: Nu skal vi gå hele vejen

Nicolai Vallys tror på Brøndbys chance.
Nicolai Vallys tror på Brøndbys chance.Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Efter et sandt mareridt i forrige spillerunde, hvor Brøndby dumpede fra første- til fjerdepladsen i Superligaen, kom klubben onsdag tilbage på sporet.

Det skete med en 1-0-sejr over FC Nordsjælland, og en af Brøndbys store profiler Nicolai Vallys viste efter opgøret tydelige tegn på forløsning, selv om han ikke helt ville erkende det.

"Det er ikke en lettelse, men det er fucking vigtigt. Vi havde brug for det, og vi gjorde det. Vi gav den alt, hvad vi havde, og vi skal fejre det. Nu har vi to finaler tilbage, og nu skal vi gå hele vejen," siger Vallys til Discovery+.

Sejren var den første efter tre kampe uden fuld gevinst, og den sendte Brøndby tilbage på førstepladsen i Superligaen.

Enten FC Midtjylland eller FC København kommer dog til at overtage førstepladsen, når de har mødtes i Parken torsdag aften.

Brøndby har trods en skidt periode ikke mistet håbet om at snige sig tilbage på den danske fodboldtrone, som klubben senest besteg i 2021.

"Vi har hele tiden troet på det. Der er enormt mange, der spekulerer i, hvad fanden der er muligt, og hvad der skal ske. Nu tænker jeg, at der kommer til at stå en masse om, at vi nærmest er favoritter igen, men vi er ærligt talt pisseligeglade med, hvad der står."

"Vi jagter det, indtil det ikke er muligt mere, og nu har vi igen sat os i en god position. Nu må vi se, hvad der sker i de andre kampe. Men vi skal fokusere på os selv vinde de to sidste kampe," siger Vallys.

Brøndby har to kampe igen. Først venter Silkeborg IF på udebane, inden AGF kommer til den københavnske vestegn i sidste spillerunde.