Hjalte Froholdt og Cardinals vinder over Falcons i Kyler Murrays comeback

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hjalte Froholdt og Cardinals vinder over Falcons i Kyler Murrays comeback

Hjalte Froholdt (72) snapper bolden til Kyler Murray (1)
Hjalte Froholdt (72) snapper bolden til Kyler Murray (1)Photo by Norm Hall / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Det har været en sløj sæson for Hjalte Froholdt og Arizona Cardinals. Inden nattens kamp på hjemmebane mod Atlanta Falcons, havde Cardinals blot smagt sejrens sødme en enkelt gang.

Et af problemerne har været quarterback-positionen. Holdets ubestridte leder, Kyler Murray, ødelagde korsbåndet i sidste sæson, og har ikke været til rådighed – før i nat.

Med Murray i den modtagende ende, kunne Hjalte Froholdt snappe bolden, til en quarterback, der på egen hånde kan vinde footballkampe. Murray var first overall draft pick i 2019, og har været savnet i hans lange fravær.

"Han er en stille fyr. Du kan se passionen i hans øjne. Hver gang han træder ind i huddlen, så ved vi at vi har en chance for at vinde med ham”, lyder det fra Froholdt efter sejren på 25-23 over Falcons.

Sent i kampen fik Murray vist, at der ingen gener er fra knæskaden, samt at Cardinals nu skal til regnes for en værdig modstander i NFL.På egen 42-yard linje, havde Cardinals en tredje-og-10, da pass protection brød sammen. Murray opfangede det, trådte ud af lommen, og løb for 13 yards, og en ny første down, på kampens sidste angreb.

"Jeg lavede min blokering ved line of scrimmage, og da han begyndte at bevæge sig ud, så jeg vidste, at Kyler nok var i gang med at scramble. Så begyndte Kyler at lave hjulspin og hvad ved jeg, og drejede ud, tog fart, og fik så den første down. Det var fænomenalt", sagde center Hjalte Froholdt til Cardinals medieteam efter kampen.

Murray sluttede kampen med 249 yards gennem luften, hvor han ramte en receiver på 19 ud af 31 kast. Derudover løb Murray selv for 33 yards på seks forsøg. På negativsiden kastede Murray også en interception i tredje quarter.

"Det er sådan, han er. Han er en playmaker, og når han laver plays i de situationer, så det er vildt at se på. Jeg tror faktisk ikke, jeg er så overrasket”, sagde Froholdt videre efter kampen.

Arizona Cardinals er trods sejren stadig sidst i NFC West divisionen, med to sejre og otte nederlag.