Bastionen er på plads: Håndboldherrerne får igen VM-hjemmebane i Herning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bastionen er på plads: Håndboldherrerne får igen VM-hjemmebane i Herning

Håndboldherrerne får igen VM-hjemmebane i Herning
Håndboldherrerne får igen VM-hjemmebane i HerningMCH
Det bliver igen Herning og Jyske Bank Boxen, der bliver det danske landsholds hjemmebane, når Danmark næste år arrangerer VM i herrehåndbold sammen med Norge og Kroatien.

DanskHåndbold oplyser i en pressemeddelelse, at Boxen skal lægge gulv til to indledende grupper, deriblandt Danmarks, foruden en mellemrundegruppe. Dermed kan de danske håndboldmænd få op til seks kampe i Herning.

"Vi har masser af gode minder fra Jyske Bank Boxen. Opbakningen er altid fantastisk, og vi er rigtig glade for, at det er i lige netop den kulisse, vi lægger fra land, når vi skal prøve at forsvare vores VM-guld", siger landstræner Nikolaj Jacobsen i pressemeddelelsen.

Resten af VM fra og med kvartfinalerne bliver afviklet i Norge og Kroatien.

Det er tredje gang, det mandlige håndboldlandshold spiller slutrundekampe i Boxen, der tidligere har været vært for EM i 2014 og VM fem år senere. Ved begge lejligheder nåede Danmark finalen.

Den store arena ved Messecenter Herning (MCH) har også huset fire slutrunder for kvinder, senest VM i december.

"Boxen er jo blevet lidt af en bastion for vores landshold. Stemningen er altid i top, og så ved vi, at al logistik fra MCH's side fungerer til punkt og prikke både omkring kampene og den populære fanzone", siger DanskHåndbolds administrerende direktør, Henrik M. Jacobsen.

VM næste år spilles mellem 14. januar og 2. februar.