Dansk golfduo spiller sig videre til finalerunder i New Orleans

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk golfduo spiller sig videre til finalerunder i New Orleans

Med præstationen fredag stryger Nicolai Højgaard op som nummer 12 sammen med Thorbjørn Olesen i New Orleans, hvor der spilles i par.
Med præstationen fredag stryger Nicolai Højgaard op som nummer 12 sammen med Thorbjørn Olesen i New Orleans, hvor der spilles i par.Jonathan Bachman/Getty Images North America/Getty Images via AFP
De to danske golfspillere Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er kommet fint fra start ved PGA-turneringen Zurich Classic, der spilles i New Orleans i den amerikanske delstat Louisiana.

De to spillere gik således anden runde fredag i 67 slag. Det svarer til fem slag under par og betyder, at de stryger op på en delt 12.-plads.

Seks birdies og en enkelt bogey blev det til.

Dermed er 22-årige Nicolai Højgaard og 33-årige Thorbjørn Olesen videre til weekendens finalerunder.

Fredagens runde blev spillet som foursome. Det betyder, at spillerne skiftevis skyder til den samme bold. Derfor er scoren i foursome typisk højere end i fourball, hvor spillerne har mulighed for at satse mere.

Første runde torsdag blev spillet som fourball, hvor hver spiller har sin egen bold gennem de 18 huller. Her er det kun den bedste score på hvert hul af de to, som tæller.

Højgaard og Olesen gik første runde i 65 slag, hvilket placerede dem på en delt 30.-plads.

Efter en første runde i 61 slag og en anden runde i 67 slag ligger de to amerikanere Wyndham Clark og Beau Hossler helt i front i 16 slag under par.

Alligevel var det de forsvarende Zurich Classic-mestre, Xander Schauffele og Patrick Cantlay, der løb med opmærksomheden fredag.

De satte således turneringsrekord i foursome, da de gik anden runde i 63 slag, hvilket svarer til ni slag under par.