Udvist Lyngby-skurk undskylder: Glemte at jeg havde fået gult kort

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Udvist Lyngby-skurk undskylder: Glemte at jeg havde fået gult kort

Udvist Lyngby-skurk: Glemte at jeg havde fået gult kort
Udvist Lyngby-skurk: Glemte at jeg havde fået gult kortClaus Bech/Ritzau Scanpix
Lyngby havde fået troen på, at holdet kunne vende 0-1 til noget brugbart ude mod Brøndby, men blev så ramt af et rødt kort. Siden blev det til et nederlag på 0-3 i søndagens superligakamp på Brøndby Stadion.

Lyngby-backen Kolbeinn Finnson sparkede bolden væk ved et indkast til Brøndby, og da den 23-årige islænding havde et gult kort i forvejen, var det marchordre fra dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.

"Jeg var lidt overrasket, men jeg er nødt til at tage ansvaret for det. Det var bare dumt", erkender Finnson om det røde kort fire minutter inde i anden halvleg, der gav Brøndby et vigtig overtag på vejen mod 3-0 sejren.

Han havde i momentet glemt, at han kort før pausen modtog et gult kort for en holdeforseelse.

"Jeg spiller altid mit spil, og jeg var i min zone, så jeg glemte det på en eller anden måde. Jeg skal lære at spille med et gult kort i bagagen".

"Jeg var utilfreds med dommerens beslutning om at give Brøndby et indkast. Og så gjorde jeg noget dumt. Det var, hvad det var", siger han.

Finsson mener dog, at det samlet set var hårdt dømt, at han endte med at blive udvist, men mest på grund af den første advarsel, som han fik for at rive Daniel Wass i trøjen.

"Jeg var ikke tilfreds med at få det første gule kort, fordi det var det første frispark, jeg begik. Jeg prøvede at stoppe et kontraangreb, og jeg gjorde ikke noget slemt".

"Men det andet var bare dumt, og det skal jeg lære af", siger Finnson.

I omklædningsrummet stillede han sig frem og sagde undskyld foran hele Lyngby-truppen.

"Jeg sagde til dem, at jeg var ked af det, og at jeg tager ansvaret for det", forklarer Lyngby-backen.

Træner Freyr Alexandersson var bitter over tidspunktet, som Lyngby blev reduceret til ti spillere. Det var nemlig midt i udeholdets bedste periode.

"Det ændrede fuldstændig kampbilledet. Det gjorde det selvfølgelig. Vi kom rigtig godt ud til anden halvleg, med de justeringer vi havde lavet. Det så ud til at virke for os".

"Men så kom den udvisning, og så var vi nødt til at lave det hele om igen", sukker Freyr Alexandersson.

Lyngby har fire point efter fire kampe i Superligaen.