Dumfries scorer sen udligning i uafgjort mod Lazio uden Isaksen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dumfries scorer sen udligning i uafgjort mod Lazio uden Isaksen

Inter Milans argentinske angriber Lautaro Martinez (til højre) kæmper om bolden med Lazios spanske forsvarsspiller Mario Gila Fuentes.
Inter Milans argentinske angriber Lautaro Martinez (til højre) kæmper om bolden med Lazios spanske forsvarsspiller Mario Gila Fuentes.AFP
Denzel Dumfries udlignede i det 87. minut, da Inter Milan undgik sit blot andet hjemmebanenederlag i Serie A-sæsonen ved at udligne mod Lazio i slutningen af kampen, selvom Igor Tudors mænd dog forlængede deres ubesejrede stime til syv kampe. Gustav Isaksen varmede bænken hele kampen for romerne.

Champagnen var lagt på køl på det ikoniske San Siro, hvor Inter var klar til at løfte Scudetto-trofæet i det smukke milanesiske solskin.

Marcus Thuram var tæt på at sætte gang i festen, da han efter tre minutter slap frit igennem foran mål, men franskmanden blev elegant afvist af Lazios målmand Ivan Provedel, som skyndte sig ud for at nappe forsøget.

De formstærke gæster skød derefter tilbage, da Taty Castellanos skar ind fra venstre side og sendte bolden i det nederste hjørne, men hans forsøg blev annulleret for offside i opspillet.

Nerazzurris sløsethed fortsatte dog med at plage deres præstation, da Francesco Acerbi gav bolden væk til Daichi Kamada, men efter at den japanske landsholdsspiller derefter fandt Castellanos, var Yann Sommer klar til at parere.

Inter-målmanden havde dog ikke noget svar på Kamada, som sendte sin anden sæsontræffer i nettet fra kanten af feltet på riposten og gjorde hjemmepublikummet tavse.

Statistik for kampen
Statistik for kampenOpta by StatsPerform

Efter en usikker indledning på anden halvleg begyndte Inter at skabe momentum, som de gik på jagt efter en udligning.

Nicolo Barellas hovedstød blev afværget af Provedel, mens Lautaro Martinez headede på stolpen på Federico Dimarcos efterfølgende hjørnespark.

Simone Inzaghis mænd var derefter centimeter fra at komme yderligere bagud, da Matias Vecino  sendte et fladt skud tæt forbi den fjerneste stolpe.

Der var ikke meget fart over Inters spil i slutfasen, men netop da det så ud til, at de var løbet tør for ideer, slog Nerazzurri til til stor lettelse for hjemmepublikummet.

Dumfries scorede nemlig for første gang siden februar, da han overrumplede Adam Marušić med et hovedstød, der forhindrede Lazio i at sikre deres plads i top syv.

Bedømmelse af spillere
Bedømmelse af spillereFlashscore