Roberto de Zerbi forlader Brighton ved afslutningen af Premier League-sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Roberto de Zerbi forlader Brighton ved afslutningen af Premier League-sæsonen

De Zerbi er klar til at forlade Brighton
De Zerbi er klar til at forlade BrightonProfimedia
Roberto De Zerbi (44) forlader Brighton efter klubbens sidste Premier League-kamp i sæsonen mod Manchester United på søndag.

"Jeg er meget ked af at forlade Brighton, men jeg er meget stolt af, hvad mine spillere og min stab har opnået med støtte fra alle i klubben og vores fantastiske fans i de seneste to historiske sæsoner," siger De Zerbi i en pressemeddelelse fra klubben.

"Vi er blevet enige om at afslutte min tid i Brighton, så klubben og jeg kan fortsætte med at arbejde på den måde, der passer bedst til os hver især, efter vores egne ideer og visioner samt vores arbejde og menneskelige værdier.

"Jeg har virkelig nydt to intense og udfordrende år i Premier League, hvor jeg ikke mindst har deltaget i fire store turneringer i denne sæson. At jeg stopper nu, giver mig tid til at tage en pause, før jeg beslutter mig for mine fremtidsplaner."

Brightons bestyrelsesformand Tony Bloom siger:

"Roberto har givet os to fremragende sæsoner, hvor han har ført klubben til nye højder, ikke mindst vores første europæiske kampagne nogensinde, som vil leve længe i Albion-fansenes hukommelse."

"Vi er blevet enige om at afslutte Robertos kontrakt på et tidspunkt, der passer begge parter, så vi får den tidligste mulighed for at planlægge næste sæson, og Roberto får masser af tid til at overveje sit næste skridt og sin fremtid."

"Jeg er sikker på, at vores fans vil give Roberto og hans stab en vidunderlig og fuldt fortjent afsked på Amex før, under og efter kampen i morgen. I mellemtiden vil jeg gerne takke Roberto og hans stab for alt deres hårde arbejde i de sidste to sæsoner. De forlader alle vores klub på gode vilkår og med vores allerbedste ønsker for fremtiden."