Newcastle's Tonali yderligere straffet for brud på betting-reglerne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle's Tonali yderligere straffet for brud på betting-reglerne

Sandro Tonali for Newcastle
Sandro Tonali for NewcastleAFP
Sandro Tonali er blevet straffet af det engelske fodbold forbund med en betinget karantæne på to måneder og en bøde på 20.000 pund.. Han vender tilbage i august 2024.

Sandro Tonali kan tage en dyb indånding. Efter den 10-måneders karantæne, som det italienske fodboldforbund gav ham for at bryde reglerne for brud på bettingregler, har Newcastle-midtbanespilleren fået endnu en straf for en lignende forseelse, denne gang fra det engelske fodboldforbund.

Det engelske forbund besluttede sig dog for at være mere lempelige. Straffen på to måneder er en betinget dom, som kun træder i kraft, hvis spilleren begår den samme fejl igen i løbet af sæsonen 2024/25. Det betyder, at Tonali får lov til at vende tilbage den 27. august 2024, når hans nuværende karantæne fra den 27. oktober 2023 udløber.

Han fik også en bøde på 20.000 pund (ca. 23.000 euro) og en advarsel af forbundet for sin opførsel.

Spilleren gennemgår i øjeblikket et rehabiliteringsprogram for problemet. Han træner også med sine holdkammerater med henblik på næste sæson.

Tonali, der startede karrieren i Brescia, blev hentet til Newcastle i sommer fra AC Milan for 64 millioner euro. Han nåede at spille 12 kampe for The Magpies, som han har kontrakt med indtil 2028.

Tonalis tal
Tonalis talFlashscore