Rooney afviser at være kørt sur i trænergerning efter fyring: Jeg er ikke færdig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rooney afviser at være kørt sur i trænergerning efter fyring: Jeg er ikke færdig

Rooney skal have sig en lille puster efter den seneste fyring.
Rooney skal have sig en lille puster efter den seneste fyring.AFP
Wayne Rooney blev fyret i Birmingham City den 2. januar, og dermed fik han blot 83 dage i spidsen for klubben i Championship. Men det har ikke taget viljen og lysten til at skabe en karriere som manager fra den engelske landsholdslegende.

Rooneys sidste kamp i spidsen for Birmingham blev i et 3-0 nederlag til Leeds på nytårsaftensdag, og her blev han hånet af hjemmeholdets fans undervejs i nederlaget. Men til Sky Sports siger han, at han stadig har blod på tanden, men nu vil tage sig en puster, inden han igen vil trække trænerhandskerne på.

"Det vil tage mig noget tid at komme mig over dette skridt tilbage, men min ambition er fortsat at blive en toptræner," siger Rooney, der samtidig afviser, at han vil tage mod nogen form for tilbud om en ny trænerrolle lige nu.

Birmingham vandt blot to ud af de 15 kampe, Rooney var i spidsen, men han føler så langt fra, at 83 dage var nok til at rette op på klubben, fortalte han tirsdag i et opslag på Instagram. Han takker samtidigt klubbens ejere for trods alt at give ham chancen.

Inden opholdet i Birmingham har han haft trænerjobs i DC United og Derby, der dog heller ikke bragte større succes med sig. I Derby var han dog hæmmet af store problemer i klubbens ledelse og økonomi.

Rooney er den markspiller, der har fået flest kampe for det engelske landshold.