Vikings-rookien Jordan Addison leder sit hold til sejr med to touchdowns

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vikings-rookien Jordan Addison leder sit hold til sejr med to touchdowns

Jordan Addison i endzonen
Jordan Addison i endzonenPhoto by Stephen Maturen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
De lignede længe en kommende Super Bowl deltager, men de sidste to uger har været hårde for 49'ers. Vikings har fundet formen efter en skidt sæsonstart, og har med nattens sejr vundet tre i træk

Efter en perfekt start, med sejre i de fem første kampe, kulminerende med nedsablingen af Cowboys med 42-10, blæser der nu andre vinde over San Francisco 49'ers.

Natten til mandag måtte de for anden gang i træk se sig slået, i en kamp der længe lå på vippen.

Minnesota Vikings stod som sejrherrer til sidst, da tavlen viste 22-17 over 49'ers, og en af nøglerne til sejren, lå hos receiveren Jordan Addison.

Han startede kampen uheldigt, da San Francisco tiltvang sig bolden, ved at tage den ud af hænderne på ham, men han fik rejst sig inden pausen. To gange greb han bolden til et touchdown, hvor især det sidste var fremragende. Det lignede en ny interception fra 49'ers defense, men denne gang var det Addison, der flåede bolden til sig, og kunne løbe i endzonen.

Minnesota var uden stjernereceiveren Justin Jefferson, der var ude med en skade, men rookien Addison vste sig som en kapabel afløser, med 10 grebne bolde for 123 yards og to touchdowns.

Vikings var foran 16-7 ved pausen.

Det blev en lille smule bedre for San Francisco efter pausen. Forsvaret opgav ingen touchdowns, og holdt Vikings til to field goals. Udfordringen var, at Brock Purdy igen spillede en dårlig kamp.

Quarterbacken ramte på 21 af 30 kast, men havde, foruden det ene touchdown han kastede til Christian McCaffrey, og to interceptions. Begge kom i fjerde quarter, og den sidste slukkede endegyldigt muligheden for at comeback, da Vikings kunne lade klokken løbe ned.

Kirk Cousins overstrålede Purdy, og ramte plet på 35 af 45 kast, med to touchdowns og en interception.