Aalborg skal bruge GOG-sejr som moralsk rygstød for at stoppe rædsels-stime i CL

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg skal bruge GOG-sejr som moralsk rygstød for at stoppe rædsels-stime i CL

Lørdagens 30-26-sejr over GOG gav Aalborg kærkommen selvtillid før Champions League
Lørdagens 30-26-sejr over GOG gav Aalborg kærkommen selvtillid før Champions LeagueBalasz Popal/Scanpix
Aalborg Håndbold står med fine kort på hånden til at nå videre i Champions League, men det kan meget vel blive på et af de yderste mandater, måske endda det yderste. Det nordjyske hold ligger inden torsdagens hjemmekamp mod Pick Szeged nummer seks i gruppe B efter en dårlig Champions League-stime, hvor det blot er blevet til ét point i de seneste seks kampe.

"Ønsketænkningen er at hente otte point i de sidste fire kampe, og når vi ser på stillingen, så er vi helt med på, at vi gerne skal have nogle point skrabet sammen her til sidst for at komme op i tabellen", siger bagspilleren Mads Hoxer til klubbens hjemmeside.

Aalborg har blandt andet tabt sine seneste fire hjemmekampe i Champions League.

"For mig personligt har det været megafedt at prøve at deltage i Champions League, men vi har dog mistet nogle point på hjemmebane, som jeg ikke synes vi ikke burde have mistet, så det er lidt en streg i regningen."

"Alligevel ser det ikke helt skidt ud, og jeg synes, vi er et godt sted lige nu og er klar til at bygge videre på weekendens gode kamp", siger Hoxer med henvisning til 

Faktisk skal Aalborgs seneste europæiske sejr findes mod netop torsdagens modstander. Udekampen i Ungarn 6. oktober blev vundet med hele 41-29.

"Umiddelbart synes jeg, at de ligger godt til os, og vi havde jo en rigtig god oplevelse dernede. Når det er sagt, så forventer jeg da, at de kommer med revanchelyst, men der skal vi gerne kunne bruge vores gode hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena, hvor vores fans altid er med os."

"Spillemæssigt skal vi finde frem til de gode takter fra GOG-kampen, hvor vi havde en stærk base i forsvaret og fik løbet nogle hurtige kontraer. Især kontraerne bliver vigtige torsdag aften, da Pick Szeged har nogle tunge spillere i truppen", siger Hoxer.

Aalborg er uden Mikkel Hansen, som onsdag blev sygemeldt med symptomer på stress. Der er kampstart i Aalborg klokken 18.45.