Real Madrid venter spændt: Tørklæder med Mbappe er forlængst gået i handlen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid venter spændt: Tørklæder med Mbappe er forlængst gået i handlen

Madrid venter spændt på Mbappe efter bekræftet PSG-exit
Madrid venter spændt på Mbappe efter bekræftet PSG-exitAFP
Efter Kylian Mbappe's bekræftede exit fra PSG, er spænding steget betragteligt i den spanske hovedstad, hvor Real Madrids fans venter på den franske angribers ankomst.

Paris Saint-Germain-angriberen bekræftede fredag, at han forlader Ligue 1-holdet efter syv år, og selv om han ikke præciserede sin fremtid, forventer verden kun én destination.

Madrid har jagtet Mbappe i årevis uden held, men er endelig klar til at sikre sig den 25-årige, når hans kontrakt med PSG udløber.

"Vi har ventet på Kylian i et stykke tid nu, men jeg tror, det er nu, vi er der næsten," sagde den jublende 31-årige Real Madrid-fan Victor Espinoza lørdag morgen.

Den franske landsholdsanførers navn var på alles læber og dem, der sælger Madrid-merchandise på kampdage, har solgt Mbappe-tørklæder i ugevis.

Los Blancos blev spanske mestre for 36. gang i sidste uge med fire kampe tilbage i La Liga og nåede Champions League-finalen i denne uge ved at besejre Bayern München.

Kontrakten med Mbappe, som ifølge de spanske medier nu er uundgåeligt, synes kun at være et spørgsmål om tid og kan afslutte et par fantastiske uger for Madrids præsident Florentino Perez.

"Au revoir" lød overskriften i den spanske sportsavis AS, som rapporterer, at Mbappes underskrift vil blive annonceret i løbet af de næste par uger "medmindre der sker store overraskelser".

Madrid forventes ikke at offentliggøre noget før slutningen af sæsonen, efter Champions League-finalen mod Dortmund på Wembley den 1. juni.

Foran det metalliske Bernabeu-stadion er Madrid-fansene ikke i tvivl om, at Mbappe endelig kommer.

"Mbappe skulle have været i Real Madrid for mange år siden! Det eneste, han skal gøre nu, er at skrive under, vi venter på ham!" siger Helena Martin, en 42-årig lærer, da hun forlod stadionbutikken.

"Han afsluttede sin æra i Paris, og nu vil han komme og nyde en ny her i Madrid. Han er verdens bedste spiller, og det vil han blive ved med at være her. Vi kan ikke vente på ham," tilføjede Espinoza.

Gabriel Urrutia, et 37-årigt klubmedlem, insisterer på, at Madrid-fansene, som tidligere har følt sig snydt af Mbappe, da han besluttede at blive i Paris, allerede har "tilgivet ham for alt".

"Især siden han slog Barça ud," jokede han og henviste til PSG's sejr i Champions League-kvartfinalen over Madrids ærkerivaler.

"Vi byder ham velkommen her med åbne arme og håber at vinde alt med ham i næste sæson."

Mbappe forlader PSG til sommer
Mbappe forlader PSG til sommerAFP

"En masse stjerner

Mbappe har aldrig vundet Champions League, som har været PSG's største ambition i hans tid i klubben.

Real Madrid har i mellemtiden løftet trofæet fem gange i løbet af det sidste årti.

"I dag er det Mbappe, der har brug for Real Madrid, mere end Real har brug for ham," tilføjer Urrutia.

"For nogle år siden havde det måske været omvendt, men hvis han vil vinde Champions League og Ballon d'Or, er der ikke noget bedre sted at være."

De største spørgsmål omkring Mbappe er hans position, da Madrids stjerneangriber Vinicius Junior også kan lide at spille på venstrekanten, og hvordan han vil tilpasse sig.

"Der er mange stjerner i Real Madrid, og han bliver nødt til at lære at skinne som en anden stjerne på holdet" , advarede Martin.

"Han bliver nødt til at tilpasse sig til at være en almindelig spiller, ikke den, der er hævet over det hele."

Spanske medier rapporterer, at Mbappes store afsløring på Bernabeu er planlagt til den første uge i juni, efter Champions League-finalen og før Les Bleus tager af sted til Euro 2024, der starter i Tyskland den 14. juni.

Uden transferudgifter kan Madrid betale Mbappe en af de højeste lønninger i klubbens historie, efter sigende omkring 35 millioner euro (30,2 millioner pund) pr. sæson.

Det er et trin over holdets to nuværende stjernenavne, Vinicius og Jude Bellingham, men langt fra hans høje løn i Paris.

Mbappe kan også ankomme med en underskriftsbonus på over 100 millioner euro (86,1 millioner pund) og en hidtil uset andel af sine billedrettigheder.

Madrids tilhængere behøver dog ikke at bekymre sig om prisen og drømmer allerede om deres nye drømme-Galacticos potentielle indflydelse på banen.