Stolt landstræner blæser til angreb mod Canada: Vi skal frem på isen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stolt landstræner blæser til angreb mod Canada: Vi skal frem på isen

Stolt landstræner blæser til angreb mod Canada
Stolt landstræner blæser til angreb mod CanadaProfimedia
Præstationerne i optakten har været svingende. Men da det blev alvor, præsenterede det danske ishockeylandshold sig velsmurt og klar og slog Østrig overbevisende med 5-1 i VM-premieren.

Danmark levede op til favoritværdigheden, og den VM-debuterende landstræner Mikael Gath kunne dårligt have ønsket sig en meget bedre start. Skåningen erklærer sig da også "uhørt stolt".

"Vi havde en kampplan på forhånd, og den udførte spillerne, om ikke 100 procent så langt henad vejen. Vi spillede med stort hjerte og var kreative, så jeg er rigtig stolt af den præstation", siger Mikael Gath.

Spillerne udtrykker også begejstring for den lidt mere aggressive og åbne spillestil, som den nye landstræner forsøger at implementere.

Oscar Fisker Mølgaard opfordrer således til at udfordre storfavoritten Canada med højt pres søndag. Og Gath er klar til at blæse til angreb igen.

"Vi møder et meget bedre hold, som er en af turneringens store favoritter. Vi skal se, hvad vi kan hitte på, men vi vil fortsætte med den mentalitet, at vi skal fremad."

"Der kommer selvfølgelig små justeringer, alt efter hvilken modstander vi møder. Men vi har stor fokus på, at vi skal fortsætte med at spille på vores måde. Jeg tror ikke, at Oscar vil mærke stor forskel. Vi kommer frem på isen igen", fastslår Mikael Gath,

Han skal bruge en del af tiden op til kampen på at studere det danske overtalsspil, der trods en sen scoring af Joachim Blichfeld aldrig kom til at flyde mod Østrig.

"Vi fandt ikke helt løsningerne. Der er noget tilbage at ønske. Vi skal hjem at se, hvordan Canada spiller i sit undertal. Det bliver afgørende, og så må vi forsøge at finde løsninger på det", siger Mikael Gath.