Klopps afløser er klar i Liverpool: Arne Slot tager roret fra næste sæson, fortæller han

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopps afløser er klar i Liverpool: Arne Slot tager roret fra næste sæson, fortæller han

Arne Slot i en af sine sidste kampe for Feyenoord i denne ombæring.
Arne Slot i en af sine sidste kampe for Feyenoord i denne ombæring.AFP
Rygterne har svirret længe, men det er også mere og mere blevet kaldt engelsk fodbolds dårligst skjulte hemmelighed, og fredag er det endeligt på plads, at hollandske Arne Slot bliver den nye mand i front for Liverpool. Det skete, da Slot selv fortalte nyheden på et pressemøde. Den nu tidligere Feyenoord-manager skal dermed overtage tøjlerne efter klubbens mest succesfulde manager i nyere tid. En officiel bekræftelse fra Liverpool virker dermed til at være allersidste skridt og må anses som en formalitet efter Slots udmelding samt at både BBC og ESPN har offentliggjort nyheden.

Fredag eftermiddag offentliggjorde Feyenoord , at Slot, der har nydt stor succes i front for den hollandske klub, nærmede sig en afsked med dem. Det skete med en video, der viste forskellige højdepunkter fra den 45-åriges tid i chefstolen.

Kort efter udtalte Slot selv på en pressekonference, inden Feyenoords kamp mod Excelsior, at han vil overtage et af de varmeste sæder i international fodbold og dermed skal fylde nogle vældige sko ud efter Jürgen Klopp, der tidligere på sæsonen meldte ud, at han ville stoppe efter denne sæson.

"Jeg kan bekræfte, at jeg bliver træner der (Liverpool, red.)næste år," fortalte han de fremmødte medier.

Slot har en fortid i AZ Alkmaar og Cambuur, inden han skiftede til Feyenoord, som han førte til finalen i Conference League i sin første sæson, inden han vandt mesterskabet med dem i den følgende sæson. I denne sæson er de sluttet som nummer to efter suveræne PSV. 

Læs, hvilke udfordringer Slot står over for i den engelske storklub, her:

Opdateres