Ikast-træner vil antænde gnist i afgørende semifinale mod Esbjerg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ikast-træner vil antænde gnist i afgørende semifinale mod Esbjerg

Ikast-træner vil antænde gnist i afgørende semifinale mod Esbjerg
Ikast-træner vil antænde gnist i afgørende semifinale mod EsbjergProfimedia
Håndboldkvinderne fra Ikast har ryggen mod muren, når Team Esbjerg kommer på besøg i det andet semifinaleopgør onsdag.

Midtjyderne skal nemlig finde fornyede kræfter frem, efter at første semifinaleopgør endte med en 11-måls-sejr til esbjergenserne.

En kamp, der ikke var i nærheden af det nødvendige semifinaleniveau, siger Ikast-træner Kasper Christensen.

"Det er klart, at vi på ingen måder var tilfredse med det udtryk, vi endte ud med mod Esbjerg. Vi spiller en kamp, der på mange parametre er langt under, hvad der skal til for at vinde en semifinale."

"Der skal en helt anden gnist ind i nærmest alle elementer, før vi overhovedet har en chance for at vinde over Esbjerg," siger han.

Kasper Christensen står foran sine sidste kampe i spidsen for Ikast-holdet, da han til sommer skifter til GOG's herrehold. Han kalder Ikast-tiden for de hidtil bedste år i sin trænerkarriere.

Derfor afviser cheftræneren også, at den manglende gnist i første opgør skyldes, at hans personlige fremtid er et andet sted.

"Det kan være let på de sociale medier at komme med floskler om, at spillerne eller trænere, der skal videre til sommer, ikke er lige så fokuseret eller ikke vil det nok."

"Det er i min verden bare nonsens. Når man har været det igennem, som vi har været i den her sæson, så er der ikke noget, vi hellere vil end at præstere endnu bedre, end vi gjorde i det seneste opgør," siger han.

Bedømt på første opgør bliver det noget af en opgave for Ikast-holdet, der faldt sammen i anden del af kampen. Blandt andet på grund af et hav af tekniske fejl.

Derfor er det mere grundlæggende elementer i håndboldspillet, som Kasper Christensen har arbejdet med frem mod onsdag.

"Vi er i en tilstand, hvor vi skal have styr på vores egne elementer i spillet, før vi kan begynde at kigge alt for meget ind i, hvordan Esbjerg skal angribes."

"For os er der nogle grundlæggende ting med tempoet i vores spil og den aggressivitet, vi dækker op med. Vi lavede 13 tekniske fejl i første kamp, og det er langt over vores snit."

Team Esbjerg-stjernerne Nora Mørk og Henny Reistad sad begge over med skader i første opgør.

Det var en lille overraskelse for Ikast-staben, der måtte omstille taktikken grundet profilernes fravær. Derfor har man nu forberedt sig på flere scenarier.

"Selv om vi vidste, at de var tvivlsomme til første kamp, så var det selvfølgelig en lille overraskelse for os, der gjorde, at vi skulle omstille tingene. Derfor er vi fint forberedte på, hvordan spillet ser ud med og uden de to."

Hvis Ikast Håndbold skulle lykkedes med at slå Team Esbjerg onsdag aften, skal semifinalen afgøres i et tredje opgør 18. maj.

I den anden semifinale onsdag skal Nykøbing F. Håndbold overvinde Odense Håndbold, der vandt første opgør med 39-21.